Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ŽRTVE TORNADA

Parkeru prijetili smrću, Durant darovao milijun dolara

'Toronto Raptors\' Kyle Lowry, left, defends San Antonio Spurs\' Tony Parker (9) during the first half of an NBA basketball game, Sunday, Nov. 25, 2012, in Toronto. (AP Photo/The Canadian Press, Aaron
'Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL'
22.05.2013.
u 21:00

Ako bi izašao već na ovaj draft analitičari kažu da bi Šarić bio između 10. i 24. mjesta.

Čini se da su prijetnje smrću Tonyju Parkeru izoštrile među igračima osjećaj pripadnosti momčadi. Četrdeset osam sati nakon što je netko nazvao službu 911 i kazao da će ubiti Parkera, francuski je branič igrao briljantno. Uz 15 koševa postigao je i 18 asistencija za drugu pobjedu San Antonija protiv Memphisa (93:89) i vodstvo od 2-0 u finalu Zapadne konferencije.

Durant je veliki filantrop

Baš kao i nakon prve utakmice, i nakon druge su Parkera policajci pratili kući, a tako će biti sve dok istraga ne dade neke rezultate. Vjerojatno i tijekom boravka Spursa u Memphisu gdje se igraju sljedeće dvije utakmice.

Za razliku od Spursa koji se bore za svoj peti naslov NBA prvaka, Oklahoma je na odmoru, gdje ju je poslao upravo Memphis. No, oni koji su ostali u Oklahoma Cityju nisu se dobro proveli jer je to područje poharao tornado. Kada je vidio slike porušenih dijelova predgrađa, ali i brojke o poginulima i ozlijeđenima, najbolji igrač \"Gromova\" Kevin Durant odlučio je posegnuti u džep. Preko svoje zaklade uplatio je milijun dolara za žrtve tog strašnog nevremena, a isti iznos uplatio je i njegov klub, kao i NBA liga.

Cavsi opet biraju prvi

Drugi put u tri godine pravo prvog biranja na NBA draftu stekli su Cleveland Cavaliersi koji su imali treći najlošiji omjer. Prije dvije godine bili su još sretnije ruke jer su tada imali još manje izgleda (bili su osmi odozdo).

Pretpostavlja se da će Cavsi izabrati centra sa sveučilišta Kentucky Nerlensa Noela ili šutera sa sveučilišta Kansas Bena McLemorea. Orlando Magic će birati drugi, a Washington Wizards treći. Po najnovijim procjenama analitičara, ako bi izašao na draft, Dario Šarić bio bi biran između 10. (Portland) i 24. mjesta (New York).

Četvrti će birati Charlotte Bobcatsi kojima vlasnik Michael Jordan želi vratiti staro ime.

Naime, klub iz Charlotte nekad se zvao Hornets, ali je to ime odselilo s tadašnjim klubom u New Orleans, no kako je klub iz Louisiane ovo ljeto odbacio ime Hornets i uzeo nadimak Pelicans, \"Stršljenovi\" se mogu vratiti kući. S obzirom na to da je cijeli postupak poprilično administrativno zahtjevan, izdatak za takvo što stajao bi klub četiri milijuna dolara.

>> Duncan i Parker odveli San Antonio do nove pobjede protiv Memphisa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije