Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morate pogledati

Parker izveo najgore slobodno bacanje u povijesti NBA-a!

Tony Parker
Foto: Screenshot YouTube
1/2
30.01.2014.
u 16:18

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige izveo je slobodno bacanje na toliko loš način da je snimka odmah postala hit na društvenim mrežama

Košarkaši Chicago Bullsa noćas su u gostima pobijedili San Antonio Spurse sa 96:86. A domaći navijači će, osim poraza svoje momčadi, sigurno dugo pamtiti potez njihova razigravača Tonyja Parkera.

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige izveo je slobodno bacanje na toliko loš način da je snimka odmah postala hit na društvenim mrežama. Pri rezultatu 51:51 u trećoj četvrtini Parker je izveo nešto što će vrlo vjerojatno ostati upamćeno kao najgore slobodno bacanje svih vremena.

No, i najboljima se događa...

>>Čudesni Kevin Durant ide po prsten i MVP titulu

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
14:16 03.05.2014.

cudno...bas sam sinoc gledao, spurs su igrali protiv dallasa 6-u tekmu doigravanja...tak da bar u zadnjih 2 tjedna ni u kojem slucaju nisu mogli igrati protiv chicaga...ne znam od kud novinaru ove informacije, ali netko ga je grdno prevaril....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije