Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK VARTEKS Krojači na gostovanju u Koprivnici kod Slavena Belupa

Papa i Lučić opet u sastavu

07.11.2008.
u 19:31

Nakon poraza u prošlotjednom derbiju misli su krojača okrenute novom. Ovoga puta riječ je o lokalnom, onom između NK Varteksa i Slavena Belupa.

– Poseban je gušt igrati ovakve utakmice. Igrači su s obje strane dodatno motivirani, iako je priprema za utakmicu uobičajena – rekao je na susretu s novinarima trener Varteksa Dražen Besek.

Nakon što je dvije utakmice odigrao s tri klasična napadača, u Koprivnici očekuje se povratak u standardnu 4-3-1-2 fomaciju.

– Ne mogu računati na Matiju Smrekara, koji je protiv Hajduka zaradio treći žuti karton, pa je i to jedan od razloga. Osim njega iz istog razloga neće biti ni Igora Prahića, a Mađarić, Šimek, Conjar i Vuk bolesni su, odnosno ozlijeđeni – kazao je trener Besek.

U Koprivnici će tako na vratima biti Dreven. Četvorica u zadnjem redu bit će Vukman, Lučić, Ivančić i Melnjak. U sredini terena zaigrat će Golik, Brezovec, Papa i Mumlek, napad će činiti Mujanović i Novinić.

– Nadam se samo da do utakmice neće iskrsnuti još koji problem. Vidimo da su crijevne zaraze odnedavno posebno “popularne”.

U prvom dijelu sezone Belupo je u Varaždinu stigao do sva tri boda.

Nakon što je Varteks vodio 2:1, u samoj završnici golovima Rogulja i Jurića pobjeda je ipak otišla na stranu farmaceuta.

– Pamtimo i prošlosezonski koprivnički poraz od 6:0 .

Utakmica nova je prilika krojačima za poravnanje računa. Utakmica počinje u 15.30 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije