Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFINA ''ČESTITKA''

PAOK i Rapid lete iz Europe ako im navijači ponove divljanje!

neredi (1)
AFP/REUTERS
28.08.2012.
u 14:42

Zbog nereda u Solunu izbacivanje iz europskih natjecanja prijeti i Grcima i Austrijancima ako se nešto slično ponovi u sljedeće tri godine

Uefina Disciplinska komisija kaznila je PAOK i Rapid suspenzijom iz europskih natjecanja na pet godina zbog nereda navijača! ''Dobra'' vijest je što je kazna uvjetna i bit će aktivirana ako u iduće tri godine navijači nekog od klubova izazovu slične nerede.

Podsjetimo, u prvom susretu četvrtog pretkola Europske lige u Solunu sukobili su se grčki i austrijski navijači, ulijetali su na travnjak i koristili pirotehniku.

PAOK će zbog tih propusta u organizaciji sljedeće tri domaće utakmice odigrati pred praznim tribinama i platiti 150 tisuća eura. Rapid će platiti upola manje, također moraju igrati tri susreta bez publike, no kazna se neće primijeniti u četvrtak kada se igra uzvratni susret 4. pretkola Europske lige.

Klubovi imaju tri dana za žalbu Uefi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije