Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ma kakvo crno mijenjanje'

Pantelić: Što će mi Dinamov dres?

Ajax - Dinamo
Reuters
24.10.2009.
u 15:56

Nogometaši Ajaxa u četvrtak su u 3. kolu Europa lige pobijedili zagrebački Dinamo, a napadač nizozemskog kluba, Srbin Marko Pantelić odbio je na kraju dvoboja zamijeniti dres s nekim od igrača “plavih”.

- Ma kakvo crno mijenjanje, što će mi dres Dinama. Postoje neke stvari koje su važnije od svega - rekao je Pantelić srpskom dnevnom listu Sport.

- Pričao sam na terenu s Argentincem Cufreom, s kojim sam jedno vrijeme igrao u Herti i dobri smo prijatelji. Ali to me ne obvezuje da mijenjam dres. Pozdravio sam se i s Robertom Kovačom, pitao ga kako je i što radi. To je sve - dodao je Pantelić.

Ajax je na svojoj Areni pobijedio s 2-1 i s pet bodova je vodeća momčad u skupini A Europa lige. U idućem kolu u Maksimiru suparnik mu je ponovno Dinamo koji ima tri boda iz prva tri kola.

- Ajax uvijek ide na tri boda, ići će i u Zagrebu - zaključio je Pantelić.

Ključne riječi

Komentara 9

SO
sotokuco
16:31 24.10.2009.

Bravo. Tako i ja o njihovom i njima. Šta će mi oni. Postoje neke stvari koje su važnije od svega.

ST
stp
17:23 24.10.2009.

To Mare care!!!!!!

TU
Tuce
16:45 24.10.2009.

Samo ti Panta seri a u zagrebu te ceka Boban valjda se sjecas kako je Partizanovc 92g.udaraopo guzici.a ti je bogdom pabet duga kao kosa bio bi srecniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije