Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Pantelić izvrijeđao navijače koji su ga kritizirali na forumu

Marko Pantelić
AFP
16.06.2010.
u 22:11

Nakon poraza od Gane, najviše navijača Srbije okomilo se na napadača Marka Pantelića.

Ajaxov napadač bijesno je odgovorio svim kritičarima.

– Lako je sjediti u fotelji i osuđivati one koji naporno rade. Kada ste vi bili na odmoru i hladili se limunadom, igrači su trčali na +35, a kada ste spavali u toplim krevetima, igrači su se smrzavali na -10. Vi ih nemate pravo osuđivati.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:26 17.06.2010.

Nije mi zao sto su izgubili,ali u jednu reuku ima pravo...Lako je laprdat ,a sam nista neznat ,nemoc...I navijaci i on su isti..Marka su pretvorili u zvjezdu koja nije,to mu je i Favre vise puta rekao u Herthi.... A on A on nek se ne ljuti, mi imamo 4,5 mili.izbornika sve jedan bolji od drugoga... :-))

Avatar poljicanin
poljicanin
10:50 17.06.2010.

Ako Srbi zele imati sansu protiv Njemacke,Antic mora uvesti mladog Tosica od prve minute.Mali ima dobar dribling i dosta je brz,a njemacki obrambeni igraci osim Lahma su prilicno spori.Nije njemu vrijednost badava narasla.

OB
-obrisani-
13:27 17.06.2010.

Krasna zemljo, Gano mila pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije