Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slobodan

Pandev raskinuo ugovor s Laziom

Goran Pandev
Reuters
23.12.2009.
u 17:11

Makedonski nogometaš Goran Pandev (26) slobodan je u siječanjskom prijelaznom roku potražiti novi klub, a sada već bivši mu klub Lazio dužan je isplatiti mu odštetu u visini 160.000 eura, odlučeno je od strane Lega Calcija, tijela koje vodi natjecanje u Seriji A.

- Naš zahtjev je prihvaćen i Pandev je uspješno raskinuo ugovor. Lazio je dužan platiti mu 160.000 eura kompenzacije, kao i sudske troškove. Primili smo fax od Lege i potvrđeno je da ovakva odluka odmah stupa na snagu. Pandev je sada slobodan pregovarati s bilo kojim klubom, te u svakom slučaju više nije vezan za Lazio - rekao je odvjetnik makedonskog napadača Mattias Grassani.

Pandev je u Lazio došao iz milanskog Intera 2004. godine, a upravo zbog želje talijanskih nogometnih prvaka da im se ponovno priključi, odlučio je početkom sezone odbiti produljenje suradnje koja mu istječe u lipnju sljedeće godine. Stoga ga je predsjednik Lazija Claudio Lotito odlučio kazniti, te je napadač makedonske reprezentacije odstranjen iz sastava rimskog kluba i ove sezone nije odigrao niti jednu službenu utakmicu na klupskoj razini.

Prema talijanskim medijima, osim Intera, interes za Pandevim su pokazali i Milan i Juventus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije