Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo se ti nadaj...

Pandev: Nadam se da Hrvatska i Srbija padaju u Skopju!

'pandev_nnn_spo_290812'
''
15.09.2012.
u 16:30

Makedonski reprezentativac oglasio se na svom Facebook profilu žaleći se na težak raspored na otvaranju kvalifikacija za SP.

Nakon što je njegova reprezentacija osvojila bod u prva dva dvoboja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, makedonski reprezentativac Goran Pandev oglasio se na svom Facebook profilu:

- Igrali smo dobro, stvarali prilike, a osvojili samo bod na dva teška gostovanja. Nadam se da ćemo ubuduće imati više sreće i da će uz našu istu želju za pobjedom kao na prethodnim utakmicama, uz našeg 12. igrača publiku, pasti veliki favoriti Hrvatska i Srbija. Naprijed Makedonija!

Komentara 5

DU
Deleted user
16:33 15.09.2012.

I ja se nadam da ce Srbija pasti. Za Hrvatsku? Ni govora.

FR
Frano
16:42 15.09.2012.

I ja se nadam da uskoro fyrom pada siptarima, fyrom usrana ciganijo dabogda vas siptari pojeli

Avatar Idler 3
Idler 3
17:21 15.09.2012.

Čovjek se ima pravo nadati i navijati za svoju repku....a kak je nama Štimac selektor ta je nada i više neg realna !!! @Frano...piši na svojim novinama bljuzgarije, a naših hrvatskih se kloni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije