Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Pandev na korak od prelaska u Inter

Goran Pandev
Reuters
27.12.2009.
u 12:36

Napadač makedonske nogometne reprezentacije u ponedjeljak bi trebao obaviti liječničke pretrage, a potom potpisati za ugovor s talijanskim prvakom Interovom.

To će se vjerojatno i dogoditi makar engleski mediji pišu da će se u utrku za njim u uključiti i Liverpool, no priča s Interom otišla je toliko daleko da se niti jedan drugi rasplet osim Pandeva u Interu ne bi trebao dogoditi.

- Izrazito sam samouvjeren i ne bojim se konkurencije, kao što je se nikada nisam kroz karijeru niti plašio. Inter je sjajan klub i odgovara mojim ambicijama borbe za trofeje i naslov u Ligi prvaka - izjavio je Pandev za Makedonija Sport, kojem je i dodao:

- Moj prelazak ondje još nije kompletiran.

Ipak, očekuje se da će Pandev u prvim danima siječnja i službeno objaviti svoj povratak u klub čiji je igrač, bez prave prilike, bio od 2001. do 2004. godine. Tada se kalio na posudbama u Speziji i Anconi, no sada bi taj 26-godišnjak uistinu trebao pokazati što zna.

Očekuje se da će Pandev godišnje u Interu zarađivati tri milijuna eura i bonuse po sezoni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije