Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Karlovac

Pamiću ukinuli suspenziju, a igrači se bez kazna vratili na teren

'08.03.2011. karlovac - trener NK Karlovac Igor Pamic odlukom Uprave NK Karlovca suspendiran na 30 dana. Pamicu je zabranjen ulazak u prostorije i krug kluba. sa igracima moze pricati preko ograde a p
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
10.03.2011.
u 18:15

Igoru Pamiću ukinuta je jednomjesečna suspenzija, koja je zamijenjena novčanom kaznom od 10.000 kuna. Igrači koji su ga podržali i krenuli u štrajk, vraćaju se na travnjak i treninzima, a bez kazne će proći i pomoćni trener Kuljanac

Dio je to dogovora koji je Pamić jučer postigao s predsjednikom Karlovca Stjepanom Turkovićem i direktorom Zdravkom Marčetićem. No nakon dva neuspjela sastanka, ali ni danas ujutro na stadionu kraj Korane nije izgledalo tako.

I dok su klupske prostorije, kao i proteklih dana, bile pod opsadom novinara i navijača Gademza činilo se da je direktor Marčetić uspio približiti stavove. Nakon što je stigao predsjednik Turković stekao se dojam da je ostao uvrijeđen Marčetićevim posredovanejm, pa su svi ponovo otišli na tajni sastanak. Nešto prije 16 sati, nakon više od tri sata novih pregovora, kraj Korane se pojavio bijeli dim.

– Vraćamo se nogometu, što je na kraju i najvažnije. Odmah sam pristao na kaznu, ali i suprotna strana je odmah pristala na to da neće biti sankcija za igrače, što mi je bilo osobito važno – istaknuo je Pamić, koji je u srijedu na prosvjedima fejsbukovaca u Karlovcu dobio najveći pljesak.

– Postupci pomoćnog trenera, igrača i navijača dokazuju da vrijedim kao čovjek, a da volim Karlovac nije upitno. Iako sam umoran, nema odmora. U Varaždinu sigurno likuju. Ipak mi moramo pobijediti i nema mjesta ni za kakav alibi – zaključio je trener Pamić i krenuo na trening.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije