Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvađali se treneri

Pamić svog bivšeg igrača Bellea rasistički vrijeđao

'sport igor pamic trener nk karlovca, 270809 photo: kristina stedul fabac/vecernji list'
'kristina stedul fabac'
26.08.2012.
u 00:18

- Pamićevo ponašanje bilo je ispod svakog kriterija struke, a ja sam morao stati u obranu svog igrača - kaže Bašić nakon verbalnog sukoba

Pobjeda Istre nad Splitom (1:0) na domaćem terenu bila bi vijest sama po sebi, no rezultat je zasjenio incident na stadionu Aldo Drosina. Na poluvremenu su isključeni treneri Igor Pamić i Tonči Bašić zbog verbalnog okršaja. Kako tvrdi Bašić, Pamić je vrijeđao sada Splitovog, a svog bivšeg igrača Henrija Bellea, piše Dalmacija News:

- Bellea je vrijeđao na svim osnovama, čak i na rasnoj, te mu je vrijeđao majku. Razočaran sam ponašanjem svog kolege koji je ispod svih kriterija struke vrijeđao moje igrače. Morao sam stati u njihovu obranu - rekao je Bašić.

Igor Pamić iznio je svoje viđenje.

- Bašić se krenuo rječkati samnom nakon što sam reagirao na Belleovo dobacivanje, ja sam mu odgovorio i sudac nas je isključio.

Komentara 7

Avatar babas
babas
09:09 26.08.2012.

Pa zar bi Pamić trebao šutiti na Balleove provokacije i dobacivanja? Onda to ne bi bio Paminjo,najbolji trener HNL-a!

GG
Gerard Gale
09:21 26.08.2012.

Iz članka je vidljivo da je igrač Splita prvo vrijeđao Pamića pa je Pamić tek onda uzvratio! Zašto onda izokrećete istinu u naslovu i ne napišete naslov „Henry Belle (ili kako se već zove) verbalno napao trenera druge momčadi“? Zanimam me zašto se istina izokreće da bi se pokazao nekakav „rasizam“ Igora Pamića ili bilo koga drugoga? Takve izokrenute vijesti su rasistički napad na čitatelje jer vrijeđaju našu inteligenciju!

DU
Deleted user
08:51 26.08.2012.

Pamić je malo jača sirovina i primitivac koji (dokazano više puta) ne može kontrolirati svoje ponašanje . Kad bi to bio u stanju bio bi dobar trener , tražili bi ga te masno plaćali mnogi ne samo naši klubovi . Ovako će zauvijek ostati zarobljen u našem nogometu i još će biti sretan ako to bude prva liga a kako se ponaša neće još dugo trenirati prvoligaše .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije