Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Karlovac

Pamić: Igrači su me naljutili

Igor Pamić
Kristina Štedul Fabac
20.09.2009.
u 19:08

Nakon sedam kola u ulozi hita prvenstva, karlovački nogometaši TV premijeru sa stadiona Branka Čavlovića Čavleka odradili su vrlo loše, izgubili su od Lokomotive s 0:1.

Oko 2500 gledatelja bilo je nezadovoljno igrom svojih miljenika, no vrijedi spomenuti da su, poprilično neobično za karlovački temperament, i dalje euforično zaljubljeni u svoju momčad, pa su igrači nakon jada koji su im pružili ispraćeni – pljeskom.

– Nezadovoljan sam pa i ljutit zbog loše igre svoje momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu, a ponajprije zbog nestrpljivosti, koja je prouzročila neke vrlo čudne poteze, stoperi su se igrali veznjaka i tako dalje. No, nisam zabrinut, jer to je prva liga, moralo se i to jednom dogoditi, a bodovi će se zbrajati na kraju. Ni najmanje nisam zabrinut za Karlovac – jasan je bio trener Pamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije