Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosima tri boda

Pamić: I Mamić mi je potvrdio da su nam poništili regularan gol

Lokomotiva Istra (1)
Daniel Kasap/Pixsell
21.09.2012.
u 22:35

Pogotkom Andreja Kramarića Lokomotiva je napokon osvojila bodove nakon tri poraza, dok je Puljanima ovo prvi poraz nakon pet pozitivnih rezultata

Andrej Kramarić bio je smiren u 69. minuti i pretvorio je 11-erac u pogodak za Lokomotivinih 1:0 (0:0) protiv Istre 1961. Ovo je prva pobjeda \"lokosa\" nakon tri uzastopna poraza, ujedno i prvi poraz Puljana nakon pet pozitivnih rezultata..

 - Protiv momčadi trenera Igora Pamića, morali smo igrati – \"pamićevski\"! Nije bilo lijepo za oko, ali osvojili smo bodove – govorio je trener Lokomotive, Tomislav Ivković.

A Igor Pamić je rekao:

- Bio bih lud kad bih bio zadovoljan nakon poraza. Ali, igrali smo dobro sve do trenutka kad je trebalo ugroziti suparnička vrata – kaže Pamić.

Utakmica je imala i tri prijeporna trenutka – poništeni pogodak Istre (Prgomet) u 14. minuti zbog zaleđa...

- Vidio sam snimku, zaleđa nije bilo, a to mi je u poluvremenu iz svečane lože potvrdio i Zdravko Mamić - kaže Pamić.

Potom nedosuđeni 11-erac za \"lokose\" u 60. minuti, Blagojević je srušio Pavičića...

- Ne znam, nism to dobro vidio – veli Pamić.

Napokon, dosuđeni 11-erac za domaćina iz kojeg je Kramarić poentirao...

- Moj sin Alen povukao je Samateha, bio je prekršaj i 11-erac za Lokomotivu – jasan je Pamić.

A prvo ime utakmice bio je Lokomotivin tamnoputi Gambijac, Lamin Samateh, napravio je tri ključne stvari: spasio je pogodak u 43. minuti, ozlijedio je Bačelića-Grgića (47. minuta) i na njemu je u 68. minuti bio prekršaj za 11-erac...

>>>Zagreb protiv Splita do prve pobjede, Lokomotiva bolja od Istre

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Cromaniac
23:37 21.09.2012.

Zdravko je sve odlično vidio iz lože, ali ipak je naložio da se gol ne prizna da ne bi kojim slučajem njegov "drugi" klub izgubio utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije