Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debi Rukavine

Pamić bunkerom do pobjede u Osijeku

Osijek - Istra
Davor Javorovic/PIXSELL
01.03.2014.
u 18:35

- Veliki sam optimist glavna crta kad se podvuče u svibnju siguran sam da ćemo biti iznad crte. U ova dva dana više sam proveo u priči, razgovorima i ohrabrivanju momčadi nego što smo radili

Tomislav Rukavina neće po dobrom pamtiti samostalni trenerski početak. Istra je u Gradskom vrtu pobijedila Osijek 0:1 (0:1). Bila je to treća uzastopna pobjeda Puljana u Gradskom vrtu za nove brige bijelo-plavih kojima se sada fenjeraš Hrvatski Dragovoljac primakao na svega dva boda. Osijek je ove sezone imao više trenera (četiri), nego pobjeda (tri).

Pobjednika je odlučio prvi, kasnije će pokazati, i jedini udarac gostiju u okvir vrata i to nakon što je kapetan Osijeka Šorša u pokušaju da glavom izbije loptu iz svoga kaznenog prostora nespretno dodao u noge Radonjiću. Strijelac pobjedničkog gola nije dočekao kraj utakmice, sumnja se na potres mozga nakon sudara s vratarom domaćih Mikulićem.

Tomislav Rukavina zapravo i nije sjeo na klupu Osijeka, svih 90. minuta proveo je uz aut liniju, no ni to nije pomoglo. Nije pomoglo ni to što je trenerski debi svoga stalnog asistenta u Dinamu popratio Krunoslav Jurčić.

- Veliki sam optimist glavna crta kad se podvuče u svibnju siguran sam da ćemo biti iznad crte. U ova dva dana više sam proveo u priči, razgovorima i ohrabrivanju momčadi nego što smo radili. Ipak uvjeren sam da ćemo vrlo brzo krenuti prema gore. Momci su se pokidali danas, rekao sam da im se zahvaljujem na tome, ali jednostavno nismo imali sreće – kazao je Rukavina koji se našao u novom problemu. Trojica veznjaka (Škorić, Mišić, Šorša) zaradili su po treći žuti karton.

Igor Pamić priznao je kako mu je pobjedu donio bunker u drugom dijelu.

- Nosimo bodove iz Gradskog vrta i kad zaslužimo i kad ne zaslužimo. Prvo poluvrijeme smo bili nula, bili smo takvi da nas je Osijek mogao masakrirati. U nastavku sam išao skrivati svoje slabosti, bunker u drugom poluvremenu donio nam je pobjedu. Nisam htio bit budala kad vidim da mi momčad pati i ne dobije tri ili četiri komada – kazao je Pamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije