Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Pali i Kinezi, sutra s Južnokorejcima

Slaven Belupo
Josip Maljak/Pixsell
05.02.2010.
u 14:05

Nogometaši Slavena Belupa upisali su i drugu pobjedu u Turskoj. Farmaceuti su do slavlja protiv kineskog prvoligaša Shandonga došli zahvaljujući pogocima Poldrugača i Šafarića u prvom poluvremenu.

- Veseli me činjenica da nismo primili gol, a imali smo još nekoliko izglednih situacija za gol. Jedini problem predstavljaju nam ozljede nekih igrača, ali to je neminovno za ovu fazu priprema - izjavio je trener Zlatko Dalić, čija momčad s korejskim Incheonom u subotu igra posljednju utakmicu u Turskoj.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
16:19 05.02.2010.

EU-Janez, opet ti o skijanju ! Znam da vam je teško razviti sport bez uvjeta, nemate ni snijega ni planina. Možete si riješiti problem da odete kod rodbine na Jahorinu da se učite skijati.

OB
-obrisani-
15:16 05.02.2010.

kako navode svijetske agencije Hrvatska reprezentacija če na World Cupu 2010 igrati u najsavremenijem nogometnom sistemu današnjice 3, 5, 2...Obrazloženje: 3 igrača če sedjeti u birtiji u Johannesburgu i Pretoriji, petorica če sa slovenskom i srbskom zastavom trčati po tribinama stadiona da navijaju za uspješniju balkansku braču a preostala dvojica nogometaša zbog pijanstva i lopovluka nisu dobili vize i ostaju doma u Croatiji i gledaju Svijetsko Prvenstvo u nogometu po TV ekranima...Taj sistem Bilić tek isprobava i jasno da je baza Funtana uz gemišt i narodnjake...

Avatar Glina74
Glina74
17:12 05.02.2010.

halo mulac Eu-Janez ti nama možeš jaja oblizati ber treninga i sistema a mi čemo vaše sestre po sistemu J---ti kad vi budete gledali vaše kranjce u Južnoj Africi pa če te se čuditi kako su udebljale vase cure po Hrvatskom sistemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije