Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI
Povratak na članak

Palestinci pozvali Argentinu da odustane od utakmice u Jeruzalemu

Argentina, protivnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, trebala bi u subotu navečer gostovati na stadionu Teddy Kollek u posljednjoj probi pred odlazak u Rusiju na Svjetsko prvenstvo. Stadion se nalazi u zapadnom dijelu Jeruzalema dok Palestinci žive u istočnom.

Komentari 5

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
08:52 05.06.2018.

Imali su Palestinci dosta prilika dobivanja samostalnosti ali su ih sve propustili jer su uvijek zeljeli cijeli Jeruzalem samo za sebe. Isti bolesni mentalitet "sirokog dupeta" su pokazali i Srbi sa Z-4 planom koji su na nasu srecu odbacili.

VL
Avatar mali322
mali322
07:07 05.06.2018.

E moji dragi Palestinci, svakoj sili dođe kraj...izdržite još malo!

VL
Avatar Oneill
Oneill
11:33 05.06.2018.

Znam već sada štoće Modrić i drugi nakon neuspjha reć.Unatoč našoj kvaliteti nismo se mogli dalje plasirati.

VL
BL
blokiran
08:56 05.06.2018.

ovi si svašta umišljaju, oni se sami između sebe ne mogu dogovoriti ,a nekomu drugom daju savjete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.