Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Palermo se spasio, Carpi ispao u Drugu ligu

Palermo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.05.2016.
u 23:23

U Rimu je Fiorentina potvrdila peto mjesto pobjedom kod Lazija od 4:2, Badelj je igrao cijelu utakmicu za viole, dok je Kalinić ušao u 84. minuti

Nogometaši Carpija ispali su iz Serie A iako su u zadnjem kolu slavili kod Udinesea (2:1), ali je njihov izravni konkurent Palermo pobijedio na Siciliji Veronu s 3:2 i izborio ostanak. 

Palermu je trebala pobjeda protiv već davno ispale Verone, a domaćini su odlično počeli i poveli golom Vasqueza (28).

U 48. minuti uslijedio je šok jer je Verona izjednačila preko Viviania, no veterani Maresca (53) i Gilardino (64) su ipak osigurali pobjedu i veliko slavlje zbog ostanka. U 84. minuti je Pisano smanjio na 2-3, ali gosti dokraja nisu priprijetili vratima Palerma. Kod Verone je utakmicu s klupe odgledao Ante Rebić. 

Carpi je slavio kod Udinesea s 2:1, no to je bila "Pirova" pobjeda kluba koji napušta elitno društvo nakon samo jedne sezone, te zajedno s Veronom i Frosinoneom odlazi u Seriu B. Kod Udinesea su na klupi ostali i Stipe Perica i Andrija Balić. 

U Rimu je Fiorentina potvrdila peto mjesto pobjedom kod Lazija od 4:2. Milan Badelj je igrao cijelu utakmicu za viole, dok je Nikola Kalinić ušao u igru u 84. minuti.

>>Gianluigi Buffon i Andrea Barzagli do kraja karijere u Juventusu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije