Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHOD NA LIGU PRVAKA

Dinamovo pakleno ljeto: u 27 dana čak osam utakmica

Rijeka - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.04.2015.
u 08:30

Plavi će imati samo četiri pripremna tjedna uoči nove sezone, u kojoj opet najavljuju pohod na Ligu prvaka

Dinamovi će nogometaši gotovo bez odmora krenuti u novu sezonu! Prvenstvo završava 30. svibnja, a Zoran Mamić započet će s pripremama za novu sezonu već 11. lipnja budući da nova sezona službeno počinje mjesec dana poslije, 11. srpnja, 1. kolom Prve HNL! Međutim, ni tih desetak lipanjskih dana odmora neće imati reprezentativci (Pjaca, Ademi, Henriquez, Soudani...) budući da se igraju prijateljske i kvalifikacijske utakmice...

Plavi će imati samo četiri pripremna tjedna uoči nove sezone, u kojoj opet najavljuju pohod na Ligu prvaka. A strahovito će naporan biti prvi natjecateljski mjesec – u razdoblju od 11. srpnja pa do 8. kolovoza Dinamo će odigrati čak devet natjecateljskih utakmica – u prosjeku svaka tri dana jednu! – u domaćem prvenstvu i pretkolima Lige prvaka.

Modri će pripreme obaviti u Sloveniji, u Moravskim Toplicama.

>> Nogomet je slika države! Njime vladaju licemjeri koji su se obogatili

>> Ćorić na spektakularan način proslavio 18. rođendan i potpis ugovora s Dinamom

Komentara 8

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
10:00 16.04.2015.

Kada UEFA ukine te bizarne ljetne kvalifikacije i podupla eurokupove po skupinama na korist malih saveza to će biti spas nogometa.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:28 16.04.2015.

Jedini smisao života je navijati za DINAMO ...................!!!!!

DE
derin
16:58 16.04.2015.

Dokle ne nalete na mega momčad aalborg, onda se raspadnu ko kula od karata, jer jbg doma ih pola ekipa pušta, ali prije toga će vikati da su nikad moćniji ha ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije