Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaziva ga

Pacquiao Mayweatheru: Kažeš da sam gotov? 'Ajmo odraditi meč

Manny Pacquiao (1)
Press Association/PIXSELL
13.08.2013.
u 20:28

Realizacija duela Pacquiaa i Floyda do sada je propadala više puta, a uvijek je razlog bio novac

Manny Pacquiao i Brandon Rios putuju svijetom i promoviraju svoju borbu koja je na programu u kineskom Macauu u studenom.

Pacquiao je nakon pressice odradio i kraći intervju s Marcosom Villegasom s "Boxing Channela", u kojem je izazvao Floyda Mayweathera.

Naime, popularni "Money" izjavio je prije par dana kako je Pacquiao "prošlost" te da je njegova karijera gotova. Filipinac je imao spreman odgovor.

"To je dobro za njega, jer će me lako pobijediti ako se budemo borili. Kažeš da je moja boksačka karijera gotova? Probaj me, 'ajmo odraditi meč", rekao je Pacquiao.

Realizacija duela Pacquiaa i Floyda do sada je propadala više puta, a uvijek je razlog bio novac, točnije podjela od PPV prodaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije