Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SREBRO VRIJEDI'
Povratak na članak

'Dečki glavu gore, bit će još puno finala!'

'Možda smo odmah poslije utakmice svi razočarani, no već nakon prospavane noći ovaj rezultat, odnosno medalja, bit će itekako vrijedna.'

Komentari 28

FO
Forza71
09:41 09.08.2015.

To je sport! Imamo jednog pobednika i jednog gubitnika. Ovog puta je to bila Srbija. Ne zaboravite da je Srbija sve svoje protivnike manje više samlela! Zato , po meni zaslužuje zlato! Ipak cenim da skoro svi komentari naših komšija su pozitivne čestitke. Nadam se da će tako i da nastavi. Sport je sport i ne treba mešati sa politikom. Pozdrav iz BGD

VL
KR
Kresoja
10:53 09.08.2015.

Ne mogu reći da nisam uživao, da se nisam sladio golovima Delfina, promašajima Barakuda, sjajnim odbranama srpskih golmana, ne mogu reći da se nisam nervirao pristrasnim suđenjem grčkog sudije, svega je tu bilo Sram i stid da je celu Hrvatsku,ku, i Kolindu i HRTV koja je izdala svoje i prekinula prenos završne ceremonije i dodele medalja. Grešne Barakude su samo jedno pogrešile, izašli su na megdan Kasijusu Kleju. Tu nisu imali šanse kao ni sve one ekipe pre njih. Lako ste ih se odrekli, lako ste ih napljuvali, iskreno mi je žao tih momaka, sportski su podneli poraz, pružili ruku i čestitali pobedniku, nisu pobegli sa postolja i pokazali su dostojanstvo u porazu. Drugi su na svetu, a vi ih pljujete samo zato što su izgubili od Srba. Lakše bi vam pao poraz od bilo koga drugog. Ovi vaši momci nisu to zaslužili. Srami se Hrvatsko.

VL
IV
ivanjoksimovic
14:39 09.08.2015.

Ne razumem tolike kritike. Ej narode, osvojili su srebro za svoju zemlju. Pa nije im ni prvi ni poslednji put da su izgubili. Pa ne moze se svaka utakmica dobiti. Koliko medalja ima ta reprezentacija? Olimpijsko zlato, svetsko srebro ... Pa nema to svako. Godinama unazad najtrofejniji su sportisti u Hrvatskoj. I druge reprezentacije su gubile od Srbije. Italijani su bili demolirani koji su odlicna reprezentacija isto. Srbija je evropski i svetski prvak. Nije sramota izgubiti. Cak i da nisu uzeli medalju, radili su to godinama unazad na svim takmicenjima.

VL
DI
dinamic
13:20 09.08.2015.

Prvi smo ispod daleko najboljih i to je tesko ponovljiv uspjeh! Cestitke Srbiji!

VL
MA
majeltomoguce
11:37 09.08.2015.

Prije utakmice naš trener je rekao kako Srbi nemaju vrhunskog golmana, a postavio je igru gdje smo u SVAKOM napadu išli na iznudu igrača više - bez ikakve šanse da i zapucamo na gol bez izključenja. I onda dobijemo igrača više i što pokažemo - da imao samo JEDNU akciju!!! Dva vanjska su na 10 metara i nisu opasni za gol - dva bočna previše uz liniju i predaleko i sve se zapravo oslanja na dva igrača u sredini na kojima vise četvorica Srbina - i tko tu ima igrača više??? Toliko predvidivo, neopasno ... DOSADNO da mi je drago što su nas Srbi ponizili, jer će konačno netko shvatiti da je Tucak najgori izbornik u povijesti! Mogli smo se prolaziti ovakvom igrom protiv Kine, ali svaki i malo jači protivnik nam je radio velike probleme (osim CG) i prolazili smo radi individualne kvalitete. Ovakav rezultat bi bio i da smo imali i amatera za izbornika!!!

VL
Avatar comparator
comparator
10:31 09.08.2015.

Ao znamo da je protivnik izrazito motiviran i moramo priznati bolje postavio igru onda smo mogli taktiku malo promijeniti kako poraz nebi izgledao kao debakl. Uvjek se čudim srljanju naših igrača i konstantnim ponavljanju istih kombinacija. Pa Srbija nas poznaje u dlaku i znali su gdje smo tanki,a tanki smo bili i u psihološkom pristupu. Moramo biti svijesni da igramo protiv nacije koja sportom želi nadoknaditi svoje neuspjehe u politici i mnogim drugim pogrešnim zabludama. Živciranje igrača i trenera je negledljivo i tokom utakmice gubitak dragocjene koncentracije.

VL
CR
CroatianMoyo
10:27 09.08.2015.

Ma sve OK, ali dovoljno je reći da nas nitko nikada nije tako razbio. I tko može biti zadovoljan time? Igrači? Čisto sumnjam. Mi? Ja nisam. Srebro je srebro, ali ne dao bog nikada više takvog beskrvnog finala, pa makar više ne bilo ni srebra.

VL
DI
dinamic
13:20 09.08.2015.

Prvi smo ispod daleko najboljih i to je tesko ponovljiv uspjeh! Cestitke Srbiji!

VL
DU
Deleted user
09:22 09.08.2015.

Greska je bila sto ste poveli sa 2:0, samo ste ih naljutili, ali drugi u svijetu i jos kukati to nemogu da shvatim.

VL
GR
gregory
21:26 09.08.2015.

U čemu je problem ovih Srba, šta si umišljate, da imate pravo kreirati urednički program hrt-a? Imate RTS pa ga gledajte.

VL
ZV
zvezdan
11:52 09.08.2015.

U celoj ovoj situaciji meni je najvise zao Pavica.Covek je najbolji golman sveta,a sinoc je bukvalno bio na streljani zahvaljujuci katastrofalnoj igri u odbrani.Buric vam je mator i nemoze vise da igra na vrhunskom nivou,treba da podmladite ekipu na nacin na koji mi to radimo i videcete da ce biti bolje

VL
BR
brat
10:11 09.08.2015.

Srebro vredi,ali zlato je vrednije

VL
DH
dalibor.hren
09:58 09.08.2015.

Čestitam na srebru uz opasku da pod Rudićem ne bi izgubili sa katastrofalnih sedam razlike!

VL
LA
lanterna54
19:16 10.08.2015.

U sportu se pobjedjuje i gubi.Ali gdje je pristup igri,borbenost,pobjednicki mentalitet.Osigurali smo olimpijske igre i medalju,pa onda vise ne treba igrati.....

VL
GH
goran-h
22:50 09.08.2015.

Kako samo petokolonasi cmizdre sto nisu slusalu njihovu omiljenu srpsku himnu na HTV-u. Jos vise cmizdre kad se sjete Mimohoda povodom pobjednicke Oluje. Ali sto se moze to je tako. Vaznije je bilo slomiti im zube pri zauzimanju hrvatskog prostora.

VL
CH
Changi
11:12 09.08.2015.

Mislim da pod hitno trebamo mijenjati izbornika. Covjek je bez karizme, ideje i totalno je promasena opcija. Kad su ga postavili na tu funkciju pitao sam se tko je taj? I sada se pitam.

VL
NO
nogogaz
11:55 09.08.2015.

srbi nas rasturali u rukometu, vaterpolu, slovenci u skijanju, odbojci, maribor ima uspjehe u ligi prvaka koliko svi hrvatski kluboi nemaju zajedno... samo da nas još slovenci rature u košarci usred zagreba,....

VL
NA
nalimvas
12:53 09.08.2015.

Sledećeg puta ćemo vam dati malo više fore malo je 2 bar 8 pa onda možda i bude zanimljivo, a nadaliste se komsije!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.