Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BOLTONOV TRENER

Owen Coyle novi trener Ivana Klasnića

Ivan Klasnić
Sanjin Strukić/Pixsell
08.01.2010.
u 19:41

Irski 43-godišnji stručnjak Owen Coyle imenovan je i službeno novim menadžerom Boltona, premierligaškog kluba čije boje brani hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić.

Prema pisanju otočkih medija sada već bivši trener Burnleyja potpisao je dvoipolgodišnji ugovor uz odštetu vrijednu 3,6 milijuna funti.

Predsjednik Bolton Wanderersa Phil Gartside bio je oduševljen ovakvim raspletom:

- Owen je bio naša prva želja i oduševljeni smo što je odlučio preuzeti ovaj posao. Još kao igrač vodio je svojim primjerom i bio je veliki motivator, a siguran sam da će i kao menadžer nastaviti tako raditi. U svoje ime i u ime cijelog kluba želim mu zaželjeti dobrodošlicu kući – rekao je Gartside o menadžeru koji je tijekom igračke karijere branio boje Boltona od 1993. do 1995. godine.

Coyle, koji će na klupi Boltona zamijeniti Grega Megsona, također je izrazio zadovoljstvo transferom:

- Veselim se prilici koju sam dobio, štoviše oduševljen sam, i nadam se da ću vratiti stara dobra vremena u klub na radost sviju.

Coyle preuzima Bolton u trenutku dok se klub nalazi u zoni ispadanja na 18. mjestu na ljestvici sa 20 osvojenih bodova iz 18 odigranih utakmica. Svoju debitantsku utakmicu na klupi novog kluba irski će menadžer imati 17. siječnja kada Bolton dočekuje Arsenal na Reebok stadionu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije