Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv podatak

Ovo vjerojatno niste znali: Evo što povezuje trenere koji večeras igraju u Ligi prvaka!

REFILE - ADDING DISCLAIMER  Bayern Munich manager Pep Guardiola reacts during their German first division Bundesliga soccer match against Eintracht Frankfurt in Munich, April 11, 2015.   REUTERS/Kai Pfaffenbach   DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING
Foto: Reuters/PIXSELL
21.04.2015.
u 17:41

Bayern vodi Pep Guardiola, Porto Julen Lopetegui, na čelu Barce je Luis Enrique, dok PSG-om upravlja Laurent Blanc

Danas nas u četvrtfinalu Lige prvaka očekuju dvije utakmice – Bayern će kod kuće pokušati nadoknaditi prednost Porta koji je u prvom susretu slavio s rezultatom 3:1, dok će Barca ići po potvrdu polufinala protiv PSG-a.

Bayern vodi Pep Guardiola, Porto Julen Lopetegui, na čelu Barce je Luis Enrique, dok PSG-om upravlja Laurent Blanc. Zanimljivo je da su sva četvorica povezana. Naime, podatak koji mnogi vjerojatno nisu znali jest da su svi nastupali za Barcelonu i to u istom razdoblju. Godine 1996. sva su četvorica igrala i osvojila španjolski Superkup. U prvoj utakmici pobijedili su Atletico sa 5:2, a u uzvratu izgubili sa 3:1, ali su na kraju zajedno slavili trofej. Zanimljivo je da je tada za Atletico igrao Diego Simeone, trener koji će uzvratnu utakmicu četvrtfinala LP-a igrati sutra protiv Reala.

>>Komplimenti Modriću stigli i iz Barcelone! Suarez i Enrique govorili o Luki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije