Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet igrača

Ovo su pojačanja koja Hajduk želi dovesti za Europsku ligu

Goran Vučević
Marko Lukunić/Pixsell
11.06.2014.
u 22:38

Očito je da sportski direktor bijelih Goran Vučević želi sve učiniti kako bi složio kakvu takvu momčad za pokušaj napada na Europsku ligu

Nakon utrke za istočnjacima, prošle sezone u Hajduku su bili Uzbekistanac i Gruzijac, na provjeri je bio Moldavac, bijeli se okreću prema standardnoj kombinaciji. Želja Hajduka su par afričkih igrača, pa Brazilac, koji igra u Hrvatskoj, Hrvat u Kini te iskusni Španjolac.

Očito je da sportski direktor bijelih Goran Vučević želi sve učiniti kako bi složio kakvu takvu momčad za pokušaj napada na Europsku ligu. Sve je to još u povojima, ali krenimo redom. Hajduk je bacio oko na Serge Nyuiadzi Komlu, 22-godišnjeg napadača iz Toga, koji je posljednju sezonu proveo u litavskom Žalgirisu i u 20 utakmica postigao 5 golova. Prije toga bio je u sofijskom CSKA-u te Nici. Drugi na listi želja je 20-godišnji lijevi bek Jerimiah Arkorful, koji igra u Gani. Već objavljene želje, nekako demantirane iz Hajduka, ali na njima se još radi su Istrin Brazilac Jo, te Leon Benko, koji bi se rado vratio iz Kine u Hrvatsku.

A peti na listi želja je iskusni Španjolac Sisi, ofenzivni vezist s velikim iskustvom u Primeri. Posljednje dvije sezone proveo je u Osasuni, ima 28 godina, a ove je godine odigrao devet utakmica za Osasunu.

Komentara 2

VK
vječni krojf
10:10 12.06.2014.

Ozrene ima puno igraca za Hajduk u africi.Sve jedan do drugog,samo ih treba dovesti,ali i platiti.Nekada su ljudi krpili kucanstvo tako sto se nesto prodalo,svince,patke,guske pa bi se nestokupilo,sobna vrata,prozor ili kakav dio namjestaja.Neznam dali Hajduk ima sta prodati da bi si i on nesto kupio ili ce opet grad Split i porezni obaveznici.

Avatar Pacov
Pacov
17:50 12.06.2014.

Svake godine isto Hajduk u El Hajduk osvaja 1HNL hehehe, Pomirimo se sa time da bi hajduk mogoa ispast vec u prvom kolu od amatera nekih,pa slaven i ekipa je dobijala hajduk prosle godine. Al simpa je slusat kako je uprava hajduka nadobudna,Pogle dinamo potrosio je ove sezone jedno 4-5-6-7-milioona eura a hajduk 200 000 kuna :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije