Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 ODABRANA

Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...

Graziano Pelle
Foto: Reuters
1/5
09.06.2016.
u 19:47

Dok muškarci ne trebaju razlog da prate svaku utakmicu u Francuskoj, ženama ipak treba maleni poticaj

Odbrojavamo posljednje sate do početka Europskog nogometnog prvenstva, a dok muškarci ne trebaju razlog da prate svaku utakmicu u Francuskoj, ženama ipak treba maleni poticaj. Stoga Goal donosi 24 razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u nogomet, iako možda i niste preveliki obožavatelji najvažnije sporedne stvari na svijetu...

ENGLESKA | Jack Wilshere | Ruku na srce, Englezi i nisu baš najljepši i najzgodniji ljudi na svijetu. Međutim, u reprezentaciji smo ipak našli nekoliko potencijalnih ljepotana za svoj izbor. Pobjedu je odnio Jack Wilshere koji je iznenađujuće, nakon duge pauze od ozljede, upao na let za Francusku. Sladak mu je taj osmijeh, ali pogled ipak pada prema savršenom torzu...

FRANCUSKA | Olivier Giroud | Francuz je već godinama stalni član bilo kakvih izbora ljepote kod nogometaša. Iako svoju 'titulu' čvrsto drži već godinama u Francuskoj, mnogi ga smatraju i najzgodnijim igračem čitave Europe. Iako mu u reprezentaciji opasno prijeti Morgan Schneiderlin, Giroud je još koju godinu siguran na našem popisu. A za mjesto u reprezentaciji će se ipak morati sam pobrinuti...

HRVATSKA | Vedran Ćorluka | Mnogi bi ga svrstali odmah iza Oliviera Girouda kada su u pitanju najzgodniji igrači u Europi. Hrvatski se branič osim savršenim izgledom, može pohvaliti i istančanim ukusom za modu. Rijetko mu se kada može dogoditi modni gaf, a obožavateljice ga prepoznaju i kao modela reklamnih kampanja za muške brendove.

ITALIJA | Graziano Pelle | Uvjerljivo najzgodniji Talijan Claudio Marchisio propušta Euro zbog ozljede pa smo morali u potragu za njegovim nasljednikom. Stoga vam predstavljamo napadača Graziana Pellea. Zgodan, tamnoput i tamnokos, s očaravajućim osmijehom i visok 1,94 m! Može li bolje od ovoga?

ŠPANJOLSKA | Gerard Pique | O privlačnosti Gerarda Piquea su već napisane ode, tako da ni mi nemamo što dodati. Najveći adut su mu plave oči i prekrasan osmijeh, a sve obožavateljice znaju i da je u sretnoj zajednici s popularnom Shakirom.

>> Tko je još na popisu najzgodnijih provjerite ovdje

>> Samo da Čačićevi rodoljubi ne postanu Sterijini ‘Rodoljupci’

>> Luka Modrić otkrio koje mu dvije stvari u karijeri još nedostaju

Komentara 6

TR
truba
23:06 09.06.2016.

Po kojem kriteriju je pique lijep čovjek.Nije se obrijao od srednje škole.

DU
Deleted user
07:12 10.06.2016.

A niste spomenuli onog ljepotana Rooneya....!!!!

NA
nano0705
06:45 10.06.2016.

Šteta što nema Vide i Vukojevica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije