Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac po džepu

Ovo su najveće kazne koje je HNS morao platiti zbog navijačkih izgreda!

hrvatski navijači u Milanu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
17.11.2014.
u 12:55

Novčana bi kazna mogla biti veća od 100.000 eura, a prijeti nam i kazna igranja pred praznim tribinama

Divljanje naših navijača zbog kojeg je prekinuta utakmica Italije i Hrvatske na San Siru Uefa će zasigurno drastično kazniti. Novčana bi kazna mogla biti veća od 100.000 eura, a prijeti nam i kazna igranja pred praznim tribinama.

Stoga vam Goal donosi pregled najvećih kazni koje je HNS morao platiti zbog navijačkih izgreda...

HNS je morao platiti 80.000 eura kazne zbog bakljade i rasizma hrvatskih navijača na utakmici s Italijom na Euru 2012. u Poljskoj/Ukrajini. Rezultat? Bilo je 1:1, zabili su Mandžo i Pirlo. A naši su navijači hukali Balotelliju, navodno i bacali banane u teren...

Cijelu galeriju pogledajte OVDJE!

>>Svjetski mediji: Sramotna bakljada najradikalnijih hrvatskih navijača

>>Neredi nastavljeni nakon utakmice, 17 navijača noć provelo u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
13:15 17.11.2014.

Treba kazna biti drastična i poučna...

F3
f35
13:33 17.11.2014.

to sve ništa ne vrijedi. tek kad bude političke volje ovaj problem policija riješi za mjesec dana. problem je kad oni s podugim dosijeima rade svinjarije a ne neko novi kojem je to prvi put. nažalost to je hrvatska stvarnost u svim njenim porama društva kako na tribinama tako i tamo gdje su sjedala malo udobnija

DU
Deleted user
14:31 17.11.2014.

barem 200.000€ kazne i 3 tekme doma pred praznim tribinama i 5 gostovanja bez hr navijaca... treba tome stati na kraj a sukera najvise boli lova:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije