Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS ŽDRIJEB

Ovo su najteža i najlakša skupina koju Dinamo može izvući. Koga biste vi željeli?

Dinamo - Flora
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
02.10.2020.
u 08:58

U današnjem ždrijebu skupina EL-a Dinamo će biti u drugoj jakosnoj skupini, a iz najjače skupine plavima će prijetiti Arsenal, Tottenham, Roma, Napoli, Benfica, Bayer, CSKA, Celtic...

Dinamo će i ove jeseni igrati u Europi, plavi su pobjedom nad Florom (3:1) osigurali najmanje šest utakmica u skupini, a s kime će igrati doznat ćemo danas poslije 13 sati.

U toj ključnoj jučerašnjoj utakmici play-offa Zagrepčani su pokazali da su kvalitetnija momčad od estonskog kluba iako su opet u drugom dijelu neobjašnjivo pali i čak strepili za prolazak.

– Čestitke momčadi na plasmanu, ali ne bih sad ulazio u dublje analize. Istina je i činjenica je da nismo bili dobri 20, 25 minuta drugog dijela, no ne treba isticati ni dobre ni loše pojedince. Sretan sam s prolaskom, neke stvari definitivno nisu bile dobre, ali zabili smo tri gola, plasirali se u skupinu. Sad treba dobiti Varaždin i u reprezentativnoj pauzi pripremiti se za dalje. Ne, nemam želje za današnji ždrijeb, osim da bude dobra skupina, kompetitivna, atraktivna i da ostvarimo rezultat kao prije dvije godine – kazao je nakon utakmice Zoran Mamić te pohvalio Jakića i Gavranovića koji je imao problema.

– Nastala je konfuzija kod izmjene, imali smo drugu ideju, ali prišao nam je Petković i rekao da Gavranović nakon sudara glava ne zna gdje se nalazi, da nije znao da je igrao u prvom poluvremenu. Na klupi je poslije bio u redu, nadam se da neće biti posljedica – rekao je Mamić koji ne očekuje nove izlazne transfere, a danas bi trebali završiti s dovođenjem danskog stopera Lauritsena koji je na liječničkim pregledima te rade na još nekim ''osvježenjima''.

U današnjem ždrijebu skupina EL-a Dinamo bit će u drugoj jakosnoj skupini, a iz najjače skupine plavima će prijetiti Arsenal, Tottenham, Roma, Napoli, Benfica, Bayer, CSKA, Celtic...

Izabrali smo najtežu i najlakšu skupinu koju modri danas mogu izvući. Najgora bi bila: Tottenham, Dinamo, Hoffenheim, Lille, a najbolja: Celtic, Dinamo, LASK, Dundalk.

 U prvoj jakosnoj skupini nalaze se:

Arsenal, Tottenham, Roma, Napoli, Benfica, Bayer Leverkusen, Villarreal, CSKA Moskva, Braga, Gent, PSV, Celtic

U drugoj jakosnoj skupini nalaze se: 

DINAMO, Sparta Prag, Slavia Prag, Ludogorec, Young Boys, Crvena zvezda, Rapid Beč, Leicester, Qarabag, PAOK, Standard, Real Sociedad

U trećoj jakosnoj skupini nalaze se: 

Granada, Milan, AZ Alkmaar, Feyenoord, AEK Atena, Maccabi, Glasgow Rangers, Molde, Hoffenheim, LASK, Hapoel, Zorya

U četvrtoj jakosnoj skupini nalaze se:  

RIJEKA, Cluj, Lille, Nice, Dundalk, Slovan Liberec, Antwerpen, Lech, Sivasspor, Wolfsberger, Omonia, CSKA Sofia

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje.

>> Pogledajte i kako se Maradona štiti od korone

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
11:32 02.10.2020.

ne može nam niko ništa jači smo od sudbine!!!!!

Avatar Joejordan
Joejordan
11:09 02.10.2020.

Eh da rijeka ima upola igračkog kadra kao što ima Dinamo s ovim trenerom bi Rijeka bila među boljima,a dinamo ima tarabu od trenera.

VE
vecernji55
09:24 02.10.2020.

Budući da se stari, luzerski, Dinamo vratio, potpuno je svejedno tko će biti protivnik, jer će izgubiti sve utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije