Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili popis

Ovo su najbolji igrači iz HNL-a koji će se suprotstaviti reprezentaciji

Dinamo Hajduk (1)
Foto: Pixsell
1/23
05.11.2012.
u 11:34

– Štimac nije utjecao na izbor, nije preporučio ni jednog igrača, a mi smo spojili najbolje i potencijalne kandidate za reprezentaciju

Četrnaestog studenog u Rijeci će snage odmjerit hrvatska nogometna reprezentacija i selekcija HNL-a koju će voditi Marijan Mrmić, Roy Ferenčina i Elvis Scoria. Na konferenciji za novinare danas se pojavio Roy Ferenčina koji je objavio popis igrača iz HNL-a koji će se suprotstaviti Štimčevim izabranicima.

Počašćen sam što mogu voditi selekciju HNL-a, pokušali smo spojiti najbolje i potencijalne kandidate za reprezentaciju, ne po Štimčevu naputku. Da smo birali samo najbolje, bili bi tu Vugrinec, Benko, Smoje.. Štimac nije utjecao na izbor, nije preporučio ni jednog igrača.

Bubnjić nije na popisu...
– U padu je, ja najbolje znam u kakvu je stanju, u ovom su trenutku braniči na popisu bolji od njega.
Selekcija HNL-a okupit će se sljedeći utorak, a bit će zastupljeni igrači iz svih klubova.
– Teško mogu usporediti selekciju HNL-a s nekom inozemnom reprezentacijom. Osjetit će se to što će A selekcija biti oslabljena, ali mi želimo pun stadion i lijepo ozračje – zaključio je Ferenčina.

Popis igrača:

Ivan Kelava (Dinamo), Goran Blažević (Hajduk), Šime Vrsaljko (Dinamo), Dario Knežević (Rijeka), Mateo Pavlović (Zagreb), Elvis Kokalović (Slaven Belupo), Hrvoje Milić (Istra 1961.), Josip Pivarić (Dinamo), Damir Kreilach (Rijeka), Arijan Ademi (Dinamo), Marcelo Brozović (Dinamo), Marko Lešković (Osijek), Franko Andrijašević (Hajduk), Dinko Trebotić (Lokomotiva), Dario Župarić (Cibalia), Duje Čop (Dinamo), Ante Rukavina (Dinamo), Mijo Caktaš (Hajduk), Dejan Glavica (Slaven Belupo), Ante Rebić (Split), Andrej Kramarić (Lokomotiva), Ante Budimir (Inter-Zaprešić)

*Pričuve: Ivan Vargić (Osijek), Mirko Oremuš (Hajduk), Tomislav Šarić (Inter-Zaprešić), Luka Begonja (Zadar)

>>>Štimac prvi put pozvao Livaju, Kovačića i Ivana Runju!

Komentara 22

AU
aurelia
12:14 05.11.2012.

Kakvi izbornici,takvi i kandidati.Čast iznimkama.

SE
sestrićna
13:35 05.11.2012.

iz dinama samo 7 ?

OB
-obrisani-
12:07 05.11.2012.

Sve mogu shvatiti ..ali pozvati Rukavinu.....to je već viša matematika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije