Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezni kolege

Ovo su igrači koje su ozlijedili suigrači, a najveći je pehist jedan Hrvat!

Karim Benzema
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.01.2016.
u 18:36

Mladi Alessandro Nesta tijekom treninga 1994. ''ušao'' je u suigrača Paula Gascoignea i slomio mi nogu.

U nedjelju je u utakmici Real Madrida i Gijona James Rodriguez nenamjerno udario Karima Benzemu i tako ga ozlijedio. Francuz nije mogao nastaviti s igrom, pa je Zinedine Zidane morao povući zamjenu. Nakon ovog nesretnog incidenta, Goal je odlučio istražiti slične događaje koji su se događali proteklih godina.

U drugoj utakmici Svjetskog prvenstva 1990. godine igrali su Argentina i Sovjetski Savez, a Argentinac Jorge Olarticoechea u pokušaju da raščisti opasnost uklizao je u svog vratara, a ovaj je završio slomljene noge.

Legendarni branič Arsenala Tony Adams tijekom proslave gola pao je preko suigrača Stevea Morrowa. Da stvar bude još gora, slavio se gol koji je postigao upravo Morrow za osvajanje Liga kupa 1993. Strijelac je završio sa slomljenom rukom.

Mladi Alessandro Nesta tijekom treninga 1994. godine ''ušao'' je u suigrača Paula Gascoignea i slomio mi nogu.

U travnju 1999. vratar Bešiktaša Murat Sahin izišao je iz kaznenog prostora i napucao suigrača Uche koji se vratio u želji da mu pomogne. Nigerijac je završio sa slomljenom nogom.

A koji su igrači još na listi te koji je Hrvat najveći pehist, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Je li Halilović zakinut za čisti jedanaesterac u susretu protiv Reala?

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:19 19.01.2016.

neda mi se otvarat link. koji je Hrvat najveci pehist ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije