Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za SP u brazilu

Ovo su hrvatske navijačke pjesme, koja vam je najbolja?

pjesme
06.06.2014.
u 11:30

Glazbeni uradci koji će pratiti nastupe hrvatske reprezentacije već se puštaju na radijskim postajama i televizijama.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu samo što nije počelo, a glazbeni uradci koji će pratiti nastupe hrvatske reprezentacije već se puštaju na radijskim postajama i televizijama.
Međutim, želimo da vi odlučite o tome koja je pjesma najbolja. Nakon što ih poslušate, ocjenite ih u anketi.

Hrvatska

Navijačka udruga ''Uvijek vjerni'' odlučila je da službena pjesma s kojom će pratiti nastupe Hrvatske u Brazilu bude ''Hrvatska'' koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade. Autor pjesme je Bruno Krajcar, a aranžer Remi Kazinoti.

Hrvatski sine

Poznati reper Marko Lasić Nered napisao je novu navijačku pjesmu "Hrvatski sine". Uz Nereda, pjesmu potpisuje i Ivan Dražić Gidra iz Connecta, a u spotu se pojavljuju mnogobrojni građani koji su se rado odazvali pozivu i sudjelovali u snimanju na NK Špansko.

Neopisivo

Zaprešić Boysi su, kako su kazali, pripremili nešto najbolje do sada, pjesmu ''Neopisivo''. Poznati su po navijačkim pjesmama poput ''U porazu i pobjedi'', ''Opijen tribinama'' i ''Samo je jedno''.

Ovo je najbolji tim

Nakon šesnaest godina od pjesme ''Neka pati koga smeta'', došao je nastavak pod nazivom ''Ovo je najbolji tim''. Iza ''Najboljeg tima'' i ovoga puta uz Barune stoji hit-maker Miroslav Rus, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio sa Zvonimirom Domazetom.

Ovo je Hrvatska

Dugogodišnji članovi kluba navijača "Uvijek vjerni", Branimir Mihaljević i Fayo autori su pjesme „Ovo je Hrvatska“. Kao vatreni navijači hrvatske nogometne reprezentacije, postali su prijatelji s navijačima i na taj način se rađala ideja i stvarala ova pjesma.

Brazil

Severina je iznenadila svoje obožavatelje objavivši bez najave pjesmu "Brazil".

– Pjesma je slatka k'o šećer. Nije klasična navijačka pjesma, nego onako, za cijelu obitelj. Kad sam je čula, nisam joj mogla odoljeti, izjavila je Severina.

Vatreni zmajevi

Reper Ante Cash, koji ima hrvatsko i bosansko državljanstvo te navija za obje momčadi, svojom pjesmom ''Vatreni zmajevi'' želi ujediniti navijače Hrvatske i BiH.

Komentara 16

Avatar deja
deja
20:19 07.06.2014.

Sve samo severina NE....previse je ona srpkinja da bi predstavljala nesto Hrvatsko

DD
Debeli.diktator
13:41 07.06.2014.

Slazem se da su BIH i HR jedna zemlja Hrvatska

Avatar abraham73
abraham73
13:22 07.06.2014.

meni se svidja ona za doma spremni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije