Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVEDENA ANKETA

Ovo se neće svidjeti liderima Hajduka: Evo što javnost misli o smjeni Tramezzanija!

Split: Utakmica 18. kola Prve HNL, HNK Hajduk - NK Lokomotiva
Milan Sabic/PIXSELL
28.05.2021.
u 12:27

Na njegovo će mjesto doći još jedan stranac, vjerojatno Portugalac Jose Manuel Gomes, koji je vodio Almeriju, Maritimo i Reading.

Paolo Tramezzani i Hajduk iznenada su se razišli i to je izazvalo podosta rasprave, no čitatelji Večernjeg lista potpuno su složni u svom stavu!

Naime, neslužbeno se doznaje da su u Upravi splitskog kluba još prije mjesec dana odlučili smijeniti Talijana, ponukani činjenicom da ne daje dovoljno prilike mladima. Istodobno, nužda ga je natjerala da im dâ priliku, što se isplatilo i Hajduk je izborio Europu u ludoj završnici.

Također, smijeniti u svibnju trenera dovedenog u siječnju sugerira određenu nesposobnost ili barem neprofesionalnost vodstva kluba. Jer doveden je zbog cilja koji je ispunio i zamjerati mu na potezu koji je, makar i silom, ispravio, podosta je neozbiljno. Osim ako ne postoji nešto u pozadini što nije rečeno. Ali, kad nije rečeno, za javnost i ne postoji.

Na njegovo će mjesto još jedan stranac, vjerojatno Portugalac Jose Manuel Gomes, koji je vodio Almeriju, Maritimo i Reading. Sigurno je riječ o stručnjaku, no nije o čarobnjaku, pa se postavlja pitanje hoće li i on biti otpisan nakon samo tri mjeseca, a odluka neće biti promijenjena ni unutar mjesec dana tijekom kojeg se može ispraviti problem?

Konkretnije, ako je Tramezzani pogriješio s mladima, a pogrešku je ispravio i isplatilo se, zašto Uprava nije također priznala pogrešku oko odluke o smjeni pa dopustila Talijanu nastaviti posao koji očito ima smisla. Pitanja je mnogo, odgovor neće stići, ali čitatelji, navijači Hajduka i neutralni promatrači slažu se da je vodstvo Hajduka pogriješilo, ispalo neozbiljno, neprofesionalno, kako se uzme...

Prema anketi koju smo proveli, čak 84 posto vas smatra da Tramezzani nije trebao dobiti otkaz...

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Hulk
12:47 28.05.2021.

Hajduku čestitka na osvojenom četvrtom mjestu ,smjena je apsurdna pa trener je napravio nemoguće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije