Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Ovo se rijetko viđa: Pogledajte trenutak kada se Messi izgubio

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.02.2017.
u 09:08

Nakon Barcina poraza ponovno se zakotrljala priča o eventualnom Messijevom odlasku u PSG. Argentinska zvijezda još nije potpisala novi ugovor s katalonskim klubom

Još se nisu slegli dojmovi prvog susreta osmine finala Lige prvaka na Parku prinčeva gdje je PSG potopio Barcelonu sa 4:0.

Katalonci traže razloge poraza, a među njima je sigurno Lionel Messi koji je odigrao jednu od najlošijih utakmica u Barcinoj majici.

Naime, Argentinac niti jednom nije pucao na vrata Parižana, niti jednom nije dodirnuo loptu ni blizu suparničkog šesnaesterca. 

Kamere su u 62. minuti pariškog dvoboja zabilježile detalj kada je Messiju kroz noge Adrien Rabiot dodao loptu Blaiseu Matuidiju. Bio je to potez koji se ne viđa svaki dan.

 

Nakon Barcina poraza ponovno se zakotrljala priča o eventualnom Messijevom odlasku u PSG. Argentinska zvijezda još nije potpisala novi ugovor s katalonskim klubom.

- Messi u PSG-u? Nikad ne reci nikad - rekao je nakon utakmice direktor Parižana Patrick Kluivert i dodao:

- Svaka momčad želi igrača poput Messija.

>>Barca na koljenima: Enriqueova momčad je u Parizu izgledala kao neka trećeligaška družina...

Komentara 4

HE
herojulice
09:46 15.02.2017.

Izgleda da su ga posjetili iz porezne uprave.

AI
AirMax2
09:43 15.02.2017.

Izgleda da ga treba opet hormonom rasta šopati

AI
AirMax2
09:22 15.02.2017.

Drugi najbolji igrač na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije