Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
city - chelsea

Ovo se ne viđa svaki dan: Na utakmici u Engleskoj palo čak 8 golova, sudjelovao i Hrvat

Premier League - Chelsea v Manchester City
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/4
12.11.2023.
u 20:14

Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za City kod kojega je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti i sudjelovao u akciji za četvrti gol.

U posljednjoj utakmici 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester City su na Stamford Bridgeu igrali 4-4 (2-2). Bio je to susret pun preokreta igran po jakoj kiši u kojem je aktualni prvak bio bliže pobjedi, ali je domaći sastav golom s bijele točke u sudačkoj nadoknadi spasio bod.

City je poveo iz kaznenog udarca kojega je realizirao Haaland (25-11m), Chelsea je okrenuo golovima Thiaga Silve (29) i Sterlinga (37), da bi na 2-2 uoči odlaska na odmor poravnao Akanji (45+1). Početkom nastavka Haaland (47) je svojim drugim golo vratio prednost na stranu Cityja, Jackson (67) je izjednačio na 3-3 da bi Rodri (86) uz poveliku dozu sreće donio novo vodstvo za City udarcem s distance koji je na putu prema mreži pogodio Thiaga Silvu i promijenio smjer. No, Dias je u sudačkoj nadoknadi "pomeo" Broju, a precizan s bijele točke bio je Palmer (90+5-11m).

Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za City kod kojega je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti i sudjelovao u akciji za četvrti gol. Vodeći City sada ima 28 bodova, jedan više od drugog Liverpoola i trećeg Arsenala, dok je Chelsea 10. sa 16 bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije