Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKE IGRE

Ovo nije košarka! Japan pobijedio Maldive 79:0!

Rukometna lopta
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
23.09.2014.
u 09:35

Japan je imao stopostotan šut iz igre, a već su na poluvremenu vodili 40:0.

Rukometna utakmica u kojoj nismo vidjeli pogodak ona je namještena od strane 'kralja namještanje' Velibora Džarovskog, ali to je bilo 'prljavih' 0:0. Ono što se dogodilo u sklopu Azijskih igara između Japana i Maldiva 'čisto' je i rezultat 79:0 dovoljno govori o odnosu snaga.

Jadne Maldivke u cijelom susretu nisu uspjele svladati vratarku Sato Shiroishi, a samo su potvrdile i da jedino nogomet može imati tu privilegiju da ne postoje jakosne divizije kao u hokeju ili tenisu.

Bilo je to tužno za gledati, već na poluvremenu je Japan vodio 40:0. U drugom su dijelu dale jedan manje i dovele protivnice do suza. Posebno Nahidhu Ahmed, koja na golu Maldiva nije imala niti jednu jedinu obranu.

- Naše su igračice u lošoj fizičkoj spremi jer ih je 40 posto bilo, ili još uvijek jest, ozlijeđeno - pravdao se izbornik Maldiva Abdulla Saleem.

Uz to, ovaj poraz došao je nakon što su nogometašice izgubile 0:15 od Indije, 0:10 od Tajlanda i 0:13 od Južne Koreje.

Inače, Maldivski rukometni savez nastao je 2007. godine, a od 2011. su član Svjetske rukometne federacije (EHF).

>> Azijske igre: Tajvan - Maldivi 127:23

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije