Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD BJELICA
Povratak na članak

'Ovo je velika šansa da pokažemo kako zaslužujemo Ligu prvaka'

U svim utakmicama su nam bili vjetar u leđa. Animirali su se nakon pobjede u Budimpešti. Naše je da im priredimo zadovoljstvo, nadam se pobjedom, - zaključio je slavljenik Bjelica

Komentari 3

Avatar Sokol
Sokol
22:57 20.08.2019.

Očekujem 2:0 i potvrdu da igramo najbolji nogomet u krugu 500 km

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
23:21 20.08.2019.

Dinamo je svemirski brod za sve klubove u hrvatskoj, sloveniji,bih,srbiji, crnoj gori, madjarskoj, ceskoj, slovackoj, austriji (izuzev RB) bugarskoj,rumunjskoj.....toliko o tom famoznom regionu i regiji....

VL
TH
than
00:45 21.08.2019.

Ja se svega ovoga zapravo bojim. Do sada su bili oprezni i sve je prošlo dobro .Bojim se da će ova euforija biti kontraproduktivna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.