Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Dinamo remijem u Istanbulu osigurao prvo mjesto u skupini!

Dinamo remijem u Istanbulu osigurao prvo mjesto u skupini!
Foto: Reuters/Pixsell
29.11.2018. u 20:46

U susretu 5. kola skupine D Europske lige nogometaši Dinamo su protiv Fenerbahçea osvojili bod  koji im je bio dovoljan za prvo mjesto kojim su osigurali povlašteni status na ždrijebu šesnaestine finala. Utakmica u Istanbulu završila je 0:0.

Turska momčad je imala više loptu u svojim nogama, ali su plavi imali bolje prilike, pogotovo u drugom poluvremenu. Plavi su uglavnom prijetili iz kontranapada.

Fenerbahce - Dinamo
1/12

U 66. minuti austrijski sudac Schorgenhofer mogao je suditi kazneni udarac za Dinamo nakon što je Olmo srušen u kaznenom prostoru Fenera, ali nije se oglasio.

Devet minuta kasnije Gojak je glavom zatresao mrežu Fenera, ali sudac nije priznao pogodak zbog prekršaja. U 87. minuti Stojanović je pogodio vratnicu.

Ovo je deseta utakmica u nizu u Europskoj ligi koju Dinamo nije izgubio. Plavi imaju  šest pobjeda i četiri remija, a zadnji put su poraženi 27. studenog 2014. od Astre (0:1).

Posljednju utakmicu u skupini plavi igraju 13. prosinca kod kuće protiv Anderlechta koji je kod kuće igrao sa Spartakom iz Trnave 0:0. Ivan Santini i Antonio Milić nisu igrali za belgijski sastav.

Osim Dinama natjecanje na proljeće nastavit će i Fenerbahçe.

Dinamo je prvi s 13 bodova, Fenerbahçe ima osam, Spartak četiri, a Anderlecht je posljednji s dva boda.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Komentara 27

MA
Marsijanac
18:31 29.11.2018.

'Ajdmo decki .....jos tu jednu tekmu.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
21:07 29.11.2018.

Dinamo teško oštećen. Čisti penal nije suđen, isto kao i regularno postignuti gol!

DU
Deleted user
18:03 29.11.2018.

Ajmo Modri!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije