Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORI O SVOJOJ BORBI
Povratak na članak

Ovo je prvi hrvatski sportaš zaražen koronom, pročitajte kako se nosi sa svime

Garsonijera u kojoj sam izoliran točno je ispod našeg stana pa mi supruga konopcem, u teglama, spušta kuhane obroke

Komentari 4

IV
Ivan79
22:06 24.03.2020.

Kakvi likovi?! Prije turnira su se busali i izjavljivali da se ničega ne boje, da im virus ne može ništa, da se turnir ne treba otkazivati..., a sada plaču da nisu bili zaštićeni, da nisu ni maske dobili (struka po n-ti put kaže da ne pomažu u zaštiti) i da se turnir nije niti trebao održati. Pa tko je tu lud? Da li je itko od njih uopće pobijedio u nekoj borbi tamo?

VL
DU
Deleted user
19:43 24.03.2020.

Zašto ne podsjetite što su boksači rekli za VL 12.3.? Izbrisali ste mi prošli komentar ali ne znam zašto.

VL
DE
Dejl
00:13 25.03.2020.

Želim Vam brzi i potpuni oporavak, kao i da se ostali članovi Vaše sportske delegacije ne razbole. Jako mi je žao što taj put nije bio odgođen. Svako dobro!

VL
Avatar Ivo
Ivo
00:05 25.03.2020.

Izdrži lega suosjecam stobom !izdrži zbog djece ,izdrži zbog sebe ! pozdrav !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.