Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Ovo je osam četvrtfinalista Svjetske skupine

Andy Murray
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.02.2014.
u 23:29

Srbija je posljednjeg dana uspjela ublažiti poraz protiv Švicaraca na 2:3, a za Federera i Wawrinku novi ispit bit će tenisači Kazahstana, koji su sa 3:2 bili bolji od Belgije.

Poznato je svih osam četvrtfinalista Svjetske skupine Davis Cupa, a to su reprezentacije Češke, Japana, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Italije, Kazahstana i Švicarske.

Britancima je ključni treći bod za slavlje u SAD-u donio Andy Murray koji je sa 7:6(5),6:7(3),6:1,6:3 bio bolji od Sama Querreyja. U četvrtfinalu ih čeka Italija koja je pobjedom Fogninija sa 7:6(5),4:6,6:1,6:1 nad Berlogqom došla do trećeg boda protiv Argentine.

Branitelji naslova Česi sa 3:2 su pobijedili Nizozemce, a novi ispit bit će im Japanci, koji su sa 4:1 bili bolji od Kanade.

Njemačka je sa uvjerljivih 4:1 bila bolja od Španjolske, a sada ih čekaju Francuzi, koji su sa 5:0 pobijedili Australce.

Srbija je posljednjeg dana uspjela ublažiti poraz protiv Švicaraca na 2:3, a za Federera i Wawrinku novi ispit bit će tenisači Kazahstana, koji su sa 3:2 bili bolji od Belgije.

Svjetska skupina Davis Cupa, 1. kolo:

Češka - Nizozemska 3:2
Japan - Kanada 4:1
Njemačka - Španjolska 4:1
Francuska - Australija 5:0
SAD - Velika Britanija 1:3
Argentina - Italija 1:3
Kazahstan - Belgija 3:2
Srbija - Švicarska 2:3

>> Hrvatska u travnju gostuje u Poljskoj: Izgledi su 50-50
>> Švicarci izbacili Srbiju iz Davisova kupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije