Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA KAUBOJA
Povratak na članak

Ovo je najveći problem Hrvatske! Červar brzo mora pronaći rješenje

Najveći problem reprezentacije je vanjska linija, nemamo pravih šutera s devet metara, što smo doznali na ovom SP-u. Izbornik, dakle, treba osmisliti priču u napadu jer zbog spore i bezidejne igre suci će nam stalno i brzo dizali ruku za pasivni napad.

Komentari 18

MA
maloprekosutra
11:37 25.01.2019.

Ekipa koja ima Mamića, Mandalinića i Stepančića i te kako ima vanjskih pucača, ali im srednji vanjski uz pomoć pivota moraju stvoriti situacije za šut sa 9m, kao što su ih Vori i Balić radili za Metličića i Lackovića !

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
12:41 25.01.2019.

Zašto bi šutirali s 9 metara? Ono Vranovićevo zabijanje između 1 i 2 se pokazalo puno svrsishodnije. Osim toga imamo Stepančića i Mamića kao što stoji u tekstu, nije ni Slišković loš šuter samo on još hvata formu nakon ozlijede, Šebetić je dobasr šuter, ali sve to skupa ionako nije bitno. Meni bi Vranković uvijek igrao jer rukomet je igra u kojoj je obrana najbitnija i iz obrane sve polazi. Imat ćemo mi dobru ekipu i u budućnosti ja se ne bojim. Na kraju krajeva, osim prvog poluvremena protiv Brazila mi smo cijeli ovaj turnir odigrali odlično, a da nam se nije ozlijedio Cindrić koji je vrhunski napadač možda bi mi dobili i Njemce i suce i igrali našu predzadnju utakmicu danas umjesto zadnju sutra.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:55 25.01.2019.

Novinarova raščlamba je korektna.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:04 25.01.2019.

Francuze smo dobili, jer je za njih ta utakmica bila bezznačajna. Da smo dobili Brazil, onda bi nam utakmica s Francuzima dala pravo stanje stvari. Po meni najslabije karike su bili Duvnjak i Stepančić. Lijevog vanjskog smo imali u Bićaniću i Sliškoviću, međutim oni skoro niisu niti igrali. Možda je trebao umjesto jednog od njih pozvati Jaganjca? Šego, Musa,Mandić i Vida su me ugodno iznenadili.

VL
DR
Drass79
14:04 25.01.2019.

Jaganjac neće igrati za reprezentaciju tako skoro...kad se vraćaš u Hrvatsku i umjesto Gopčevog Zagreba odabereš Nexe, onda nećeš u reprezentaciju....Mandalinić isto neće igrati jer se posvađao, a uz to je potpuno neupotrebljiv u obrani, dakle igrač manje na terenu. Najveći problem ove reprezentacije, kao i svih dosadašnjih generacija , je Zoran Gobac, zato Jaganjac nije igrao, a Bičanić je igrao. Zato je poslije Line trener-početnik i intelektualno ograničen čovjek Goluža dobio priliku igrati se sa najtalentiranijom našom generacijom. Da smo imali nekog Skandinavca, Francuze bi rješavali s jednom rukom. Drugi veliki problem je Lino - čovjek čiji ego je veći od Velebita, pa onda umjesto da vodi ključni zadnji time-out protiv Njemačke, on se svađa sa sucima ( jer mu to neće zamjeriti oni i vratiti, nikako). On si umišlja da je on smislio igru 7 na 6, pa onda ne odustaje i kad dobije 8 golova. I baš se jako raspiz.i kad mu to kažete poslije utakmice, i onda tvrdi da su bila 3 a ne 8, kao da je bitno. A onda opet, bolje da nije ni vodio time-out jer, sada kada TV kamere snimaju time-out, smo mogli doznati svašta o Mago di Umago - ne može držati koncentraciju, ne zna tko je bio na terenu ni tko bi trebao ući, ne zna smiriti momčad i u 5 jasnih rečenica im reći 3 varijante koje trea napraviti. Ali dobar je jer sluša velikog gazdu.

VL
ZC
zorro.cz
15:30 25.01.2019.

najveći problem hrvatske su tzv. "NOVINARI" večernjg lista, ili možda jutarnjeg, ili prekjučerašnjeg, ... ni sami ne znaju disu i tko su...

VL
TR
Trnjan
19:53 25.01.2019.

7 na 6 je izvrsna "novina" u rukometu koja otvara puno mogučnosti u napadu samo ju treba znati igrati

VL
TR
Trnjan
19:55 25.01.2019.

Ako je Jaganjac tako dobar igrač zašto se nije nametnuo u PSG-u nego je došao igrati u Nexe???

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:14 25.01.2019.

Dakle ipak na ovom prvenstvu nemamo sve što treba za vrhunski rezultat a onda to opravdava izgubljenu tek 1 utakmicu ne računajući sudije i Njemce ?

VL
DU
Deleted user
19:49 25.01.2019.

Červar nezna ni golmana postavit na gol a kamoli pronaći neko drugo rješenje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.