Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAMAN IZ GANE

Ovo je krivac za silne ozljede Cristiana Ronalda u posljednje vrijeme

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
04.06.2014.
u 20:50

- Rekao sam prije četiri mjeseca da ću raditi na Cristianu Ronaldu i izbaciti ga sa Svjetskog prvenstva, ili barem spriječiti da ne igra protiv Gane - rekao je Bonsam.

Tradicionalni šaman Nana Kwaku Bonsam iz Gane tvrdi da je baš on kriv za ozljede portugalske zvijezde Cristiana Ronalda i da ga zbog toga neće izliječiti niti jedan liječnik na svijetu "jer je ozljeda duhovna".

A cilj je "izbaciti" ga iz momčadi tako da ne bi igrao protiv Gane i povećao im šansu za prolaz u osminu finala.

- Prošli tjedan otišao sam potražiti četiri psa i pomoću njih stvorio sam poseban duh zvan 'Kahwiri Kapam'. Rekao sam prije četiri mjeseca da ću raditi na Cristianu Ronaldu i izbaciti ga sa Svjetskog prvenstva, ili barem spriječiti da ne igra protiv Gane - rekao je Bonsam.

Gana protiv Portugala igra 26. lipnja, a to će im ujedno biti treća utakmici u skupini s Njemačkom i Sjedinjenim Američkim Državama.

>> Ronaldo pauzira 15-ak dana i propušta finale s Barcelonom?!

Komentara 2

DA
Dagobert
22:01 04.06.2014.

Tradicionalni šamani u HR su itekako prisutni te prodaju ljekovito bilje, zivotne linije energije dovode u balansu, koriste magnete kod svih vrsta tegoba.U susjednoj drzavi jedna je ljecila nogometasa Atletica u Beogradu s kobilinom placenton. Sve Cuda velika - tajj primitivizam strasno se brzo siri u HR i direktno je proporcionalan s dosegom nase drzave u svim razinama naobrazbe. A i politicari su pravi madionicari - sto sve obecavaju.Gadljivo.

KA
kajinx
21:16 04.06.2014.

Mi isto imamo ovakve eksperte, samo oni rade u tišini i ne najavljuju svoje planove ni rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije