Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zubčić oduševljen:

'Ovo je fenomenalno! Nisam mogao vjerovati da sam vodeći'

Filip Zubčić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
21.12.2014.
u 16:30

Odrastao sam gledajući Ligetyja kako skija, a sada sam mu stajao uz rame - kaže Zagrepčanin.

- Ovo je fenomenalno! U Aareu sam uzeo prve bodove. Tamo sam malo slabije odskijao drugi lauf, a ovdje sam se u drugoj vožnji odlučio na "ful" gas i pokazao da znam skijati" - uzbuđeno je govorio mladi Filip Zubčić nakon sjajnog sedmog mjesta na veleslalomu u Alta Badiji.

Presretan je bio nakon uspjeha karijere.

- Kad sam ušao u cilj i vidio zeleno na semaforu i to da sam prvi, nisam mogao vjerovati svojim očima. Dugo sam bio i na vodećoj poziciji, ali onda me očekivano prestigao Amerikanac Ligety. Ne znam, ovo je sjajno. Odrastao sam gledajući Ligetyja kako skija, a sada sam mu stajao uz rame i to je bilo odlično - rekao je Zubčić.

 

>>Zubčić senzacionalan sedmi u Alta Badiji! Kostelić: Ovo je velik dan za naše skijanje

Komentara 12

CR
crocro
17:22 21.12.2014.

Filip se javlja u pravom trenutku za naše skijanje i to pred umirovljenje našeg super skijaša Ivice Kostelića, tako da je Filip biti dostojna zamjena za Kostelića kojemu je ovo posljednja skijaška sezona prije odlaska u krug svoje obitelji. Uvjeren sam da će uskoro doći i novi biseri Hrvatskoj skijanja, jer smo već željni rezultata Ivice i Janice. Bilo bi mi drago da Filip zablista na Sljemenu. Sretno Filipe.

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
17:12 21.12.2014.

Bravo

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:15 21.12.2014.

Bravo momak,veseli nas tvoj a i naš uspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije