Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MESSI NA 7. MJESTU

Ovo je 10 najboljih 'desetki' svih vremena po izboru Fife! Iznenađeni?

Pele
Foto: DPA/Pixsell
27.02.2014.
u 11:28

Među deset najboljih 'desetki' svih vremena od današnjih nogometnih zvijezda svoje je mjesto našao samo Lionel Messi i to na sedmom mjestu.

Fifa je najnovijem broju magazina Fifa Weekly odlučila napraviti listu deset najboljih 'desetki' svih vremena.

Lista je to koja će svakako izazvati mnoge polemike, a ono što je zanimljivo jest da među tri najbolja nogometaša nema nijednog aktualnog. Dapače, među deset najboljih svih vremena od današnjih nogometnih zvijezda svoje je mjesto našao samo Lionel Messi i to na sedmom mjestu.

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Za Fifu najbolji nogometaš je Brazilac Pele, dok je na drugom mjestu Argentinac Diego Maradona. TOP tri zaključuje Francuz Zinedine Zidane.

Fifina lista deset najboljih:

1. Pele
2. Diego Maradona
3. Zinedine Zidane
4. Ferenc Puskas
5. Michel Platini
6. Roberto Rivelino
7. Lionel Messi
8. Lothar Matthäus
9. Roberto Baggio
10. Gheorghe Hagi

Komentara 4

Avatar jure23
jure23
12:49 27.02.2014.

a di sam tu ja ???

Avatar dystopia
dystopia
13:26 27.02.2014.

Diego je najbolji!

DA
davos24
12:10 27.02.2014.

Maradona je narkoman i bio je dopingiran vecinu vremena a s mojom listom se poklapa jedino Roberto Baggio :-) a od današnjih bi uvrstio Garetha Balea. C.Ronaldo bi trebao manje glumiti zvijezdu a više biti zvijezda, nema sumnje da jeje velik nogometaš. Matthias Sammer je najbolji :-) 10ka u Dynamo Dresdenu, libero u Dortmundu i repki, zlatna lopta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije