Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Ovo djeluje nestvarno! Ušao je u povijest, a u tome su mu pomogli Hrvati

Michal Daszek
Foto: Instagram/ michaldaszek
1/4
19.02.2020.
u 08:09

U povijesnoj utakmici sudjelovali su i Wislini hrvatski rukometaši. Leon Šušnja postigao je tri pogotka, a po dva Jerko Matulić i Lovro Mihić. Ivan Stevanović i Renato Sulić nisu bili u momčadi. Za domaćina Tarnow, Nikola Kedžo bio je strijelac jednog pogotka

U 22. kolu poljske rukometne lige Wisla Plock je u gostima svladala Tarnow s 33:16. Bio bi to sasvim običan dvoboj poljskog prvenstva da na kraju nije ispao povijesni zbog sjajnog nastupa krila Michaela Daszeka.

Poljski reprezentativac postavio je rekord prvenstva po broju pogodaka. Igrao je vrhunski i postigao ih čak 18, više od cijele suparničke momčadi. Poljak je rekord postavio uz šut 18-18, a od toga iz igre čak 14-14.

Daszek je u utakmici života srušio rekord Arkadiusza Moryta koji je postigao 17 pogodaka ne jednoj utakmici poljskog prvenstva.

U povijesnoj utakmici sudjelovali su i Wislini hrvatski rukometaši. Leon Šušnja postigao je tri pogotka, a po dva Jerko Matulić i Lovro Mihić. Ivan Stevanović i Renato Sulić nisu bili u momčadi. Za domaćina Tarnow, Nikola Kedžo bio je strijelac jednog pogotka.

>>>> Pogledajte gostovanje naših srebrnih rukometaša Marina Šipića i Davida Mandića u studiju Večernjeg TV-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije