Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI PROMAŠAJI!

Ovi igrači Hajduku nisu bili dobri, ali zato jesu Realu, Cityju, Interu...

Luka Modrić i Mario Mandžukić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 08:57

Mandžukić, Kovačić, Modrić, Olić dio su reprezentacije, a nekad su to bili Šuker, Pršo i Boban. Hajduku su bili previše loši

Dinamovi promašaji često se spominju u medijima, ali imao je svojih "bisera" i Hajduk. Bijeli sigurno žale zbog nekih odluka iz prošlosti, koje su činile druge milijunašima i donosile im titule.

Naravno, na prvom mjestu u novije vrijeme svakako je Luka Modrić. Stigao je u Split zajedno s Marijem Grgurovićem dok je imao 14 godina. Rekli su mu da je premalen i preslab te da nije za Hajduk. Grgurović im se više svidio. Što se poslije dogodilo, ne treba posebno naglašavati.

Uz to, Modrić je dokaz da na pogreškama u Splitu ne uče jer davno prije su odbili i Zvonimira Bobana rekavši mu da ima "tanke noge". Koliko su te noge zabile pogodaka, koliko su asistirale i donijele titula, također ne treba naglašavati.

Manje je poznato da je Hajduk odbio i Predraga Mijatovića, Sinišu Mihajlovića, Davora Šukera i Matea Kovačića! Za 50 tisuća eura nisu željeli Edina Džeku, baš kao ni Dinamo, nisu željeli ni Dadu Pršu ili Vedada Ibiševića...

U galeriji koju donosu Goal prisjetite se svih promašaja Hajduka!

>> Evo koje sve igrače Dinamo nije prepoznao...

Komentara 13

SO
sojko10
09:47 05.11.2014.

nekada su se manji portali pozivali na večernji kao izvor informacija...danas se večernji poziva na portale na koje svatko može sam otići ako ga zanimaju...propao je večernji teško

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:49 05.11.2014.

Hajduk uzima igrače planski, promišljeno i savjesno i sasvim je logično da bilima igrači tipa Džeko, Modrić, Ibišević ili Kovačić u borbi za treče mjesto u HNL-u ne trebaju.

DU
Deleted user
10:40 05.11.2014.

"Često se u zadnje vrijeme spominje Dinamo" , tko ga "često spominje" .... naši čuveni novinari iz čiste zlobe .... a sad se kao "sjetili" i Hajduka .... kakvi članci majko moja !? Koji klub u svijetu nije pogrešno procijenio igrače ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije