Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Overeem: Očekujem i želim tešku borbu protiv Brownea

overeem
10.08.2013.
u 20:05

- Ja uvijek idem završiti borbu, uvijek idem po nokaut i mislim da je to ono što fanovi žele vidjeti

\"Moj cilj je postati UFC-ov prvak. Da bih to ostvario, moram ostati fokusiran i moram proći Travisa Brownea. Upravo to planiram napraviti\", izjavio je Alistair Overeem u službenoj najavi za UFC-ovu iduću priredbu koja je na rasporedu 18. kolovoza. The Reem će se boriti u co-main eventu protiv opasnog Amerikanca Travisa Brownea.

Dakako, i Browne ima svoju teoriju prema kojoj je on taj koji bi iz ovog okršaja trebao izaći kao pobjednik.

\"On nije napet kao ja, ne radi naporno kao ja. Nema niti načina da trenira jer se ja guram do maksimuma. Bit ću najbolji. Nema šanse da se on tome može oduprijeti.\"

Overeem najavljuje nokaut kao i obično...

\"Ja uvijek idem završiti borbu, uvijek idem po nokaut i mislim da je to ono što fanovi žele vidjeti. Očekujem tešku borbu, no to je dobro. To i želim\", zaključuje Overeem.

\"Spreman sam ući i boriti se do kraja. Tek će jedan od nas izaći iz kaveza s podignutom rukom. Spreman sam na to\", prijeti Browne.

Tko će od ovih boraca iz meča izaći kao pobjednik, saznat ćemo za točno tjedan dana u Bostonu. Radi se o važnom ispitu koji bi mogao odrediti daljnju karijeru obojice teškaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije