Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Ovečkin osigurao pobjedu Washingtonu

11.11.2008.
u 08:46

Dvadesettrogodišnji Aleksandr Ovečkin, ruski hokejaš, prošle je sezone bio najkorisniji igrač regularnog dijela lige NHL. Ove sezone se još nije zagrijao, ali je dao obol u pobjedi protiv Tampa Bayja.

Washington je pobijedio 4-2, a Ovečkin je postigao pogodak kojim je definitivno shrvan gostujući sastav, a prije toga je i kod jednog pogotka asistirao. Trenutačno je Ovečkin na brojkama od tri pogotka i sedam asistencija u NHL ligi.

Domaćin je već nakon prve četvrtine dohvatio visoko vodstvo (3-0) Potijevim, Greenovim i Fehrovim pogocima, a Ovečkin je pet minuta prije kraja utakmice svladao Kolziga za 4-1 čime je moguća neizvjesna završnica isparila s leda u Washingtonu.

New York Rangersi su do ponedjeljka imali sedam pobjeda u deset domaćih ogleda, no protiv Edmontona su od početka bili u zaostatku. Gubili su 2-0, ali su ipak došli do produžetka pogocima Mara i Druryja. Budući da u dodanom vremenu nije bilo pogodaka pobjednik se odlučivao kaznenim udarcima gdje su, na kraju, spretniji bili gosti iz Edmontona.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije