Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstvene teškoće

Ove su ozljede obilježile karijeru Luke Modrića...

Luka Modrić
UESyndication/PIXSELL
19.04.2015.
u 16:58

Jednu od najtežih ozljeda u karijeri hrvatski je reprezentativac doživio u rujnu 2009. godine. A tada je Luka Modrić slomio fibulu.

Luka Modrić ove sezone zaista nema sreće. Hrvatski reprezentativac jučer se po drugi puta ove sezone ozbiljnije ozlijedio, pa izgleda kako je za njega tekuća sezona završena. No, pogledajmo ozbiljnije ozljede u karijeri hrvatskog reprezentativca čiji pregled donosi Goal.

Zbog ozljede butnoga mišića Luka Modrić je u studenom 2008. godine bio prisiljen pauzirati tri tjedna. Tako je preskočio prvenstvene dvoboje s Blackburnom i Evertonom, kup utakmicu s Watfordom, ali i europski dvoboj s NEC Nijmegenom. Tottenham je u tom periodu bez Luke bio uspješan...

Jednu od najtežih ozljeda u karijeri hrvatski je reprezentativac doživio u rujnu 2009. godine. A tada je Luka Modrić slomio fibulu. Ti su ga problemi s travnjaka udaljili na više od tri mjeseca. Na travnjaku ga nije bilo od početka rujna pa sve do kraja prosinca. Tottenham je tada upisao šest pobjeda, tri remija i četiri poraza u Premier ligi...

Luka Modrić ozlijedio se na reprezentativnoj utakmici protiv Italije gdje je na San Siru zamijenjen zbog problema s koljenom. Točnije, radilo se o potpunom otkinuću hvatišta lijeve natkoljenice koja ga je s travnjaka udaljila na četiri mjeseca. Ozlijedio se 16. studenoga 2014. godine, a na travnjak u europskom ogledu protiv Schalkea vratio 10. ožujka 2015. godine. Real je u tom periodu bez Luke pobjeđivao u Ligi prvaka, osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo, ispao iz španjolskog Kupa kralja, a u Primeri upisao 11 pobjeda, tri remija i jedan poraz...

Luka se nedavno oporavio od neugodne ozljede, no onda su mu protiv Malage 18. travnja nastradali ligamenti koljena. Prognoze govore kako ga na travnjaku neće biti šest tjedana.

Koje su još ozljede donijele teškoće Luki Modriću pročitajte OVDJE.

>>Potvrđene crne prognoze: Modrić vjerojatno izgubljen za okršaj s Italijom!

>>Realova bolnica: Čak 21 ozljeda ove sezone, Modrićeva najteža

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije