Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerao?

Ovaj vic o majmunu podijelio je Englesku

Roy Hodgson
Marc Aspland/NI Syndication/PIXSELL
17.10.2013.
u 12:55

Engleski novinari obrušili su se na Hodgsona proglasivši ga rasistom, dok su navijači stali na stranu izbornika te prigovore medija proglasili neukusnim.

Engleski izbornik Roy Hodgson je na poluvremenu utakmice igračima u svlačionici ispričao vic o NASA-inom majmunu koji je bio dio svemirske ekspedicije. Igračima je tako htio objasniti neka dodaju loptu Androsu Townsendu.

Engleski novinari obrušili su se na Hodgsona proglasivši ga rasistom, dok su navijači stali na stranu izbornika te prigovore medija proglasili neukusnim.

Vi imate priliku pročitati vic koji je Hodgson ispričao igračima te procijeniti tko je u pravu, navijači ili engleski mediji.

'NASA odluči, nakon ranijih isključivo majmunskih ekspedicija, u svemir poslati čovjeka i majmuna. Kapsula bude izbačena u orbitu. Čuje se zvuk interkoma, nakon toga zapovijed:

- Majmune, ispali retrogradnu raketu.

Zatim, malo kasnije:

- Majmune, provjeri opskrbu gorivom.

Još malo kasnije:

- Majmune, provjeri sustave opskrbe kisika za čovjeka.

Astronaut se pobuni i upita NASA-ina zapovjednika:

- A što da ja radim?

Odgovor iz NASA-e:

- Za 15 minuta nahrani majmuna.'

>> Wilshere: Ma kakav Januzaj, za Englesku moraju igrati Englezi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije