Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO, MAJSTORE

Ovaj Talijan Hrvatsku je odveo na Euro, pogledajte čime je sada oduševio!

Alessandro Florenzi
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2015.
u 09:11

U trenucima kada su naši vodili na Malti, a Norvežani u Rimu, Florenzi je zabio gol za izjednačenje, a poslije i asistirao za pobjedu Italije

Alessandro Florenzi, nogometaš Rome, proteklih je dana često spominjan u Hrvatskoj jer nam je upravo on pomogao da se plasiramo na Europsko prvenstvo. U trenucima kada su naši vodili na Malti, a Norvežani u Rimu, Florenzi je zabio gol za izjednačenje, a poslije i asistirao za pobjedu Italije.

Sada se već okrenuo klupskim obavezama, a Roma ga je odlučila pohvaliti na službenom Instagramu pa je prikazala video u kojem se jasno vidi da Florenzi ima više talenata. Osim što je odličan nogometaš, po ovom se se vidi da mu ni košarka ne ide loše.

Pogledajte sjajan potez koji je oduševio navijače.

>>Gledajte i uživajte: Hezonja priredio novi šou u NBA predsezoni

Komentara 10

BA
balic
11:39 15.10.2015.

Nas je Perisic odveo na EP,kakvi Talijan!Daj prestanite nase decke vise podcjenjivati.

VK
vječni krojf
09:47 15.10.2015.

Hrvoje neznam o cemu ti to?Tko je to odveo Hrvatsku na EP?Kakav Talijan,sta je tebi covjece?Nasi nogometasi su nas odveli na prvenstvo,oni predvodjeni Antom Cacicem.Talijani i Norvezani su samo odigrali utakmicu kao je nama odgovaralo.Da su nasi momci kojim slucajem kiksali,mogli su Talijani odigrati kako su htjeli nama nebi bilo uopce interesantno.Nervirate me vi iz vecernjeg tim pisanjem o Italijanima vise nego o nasim nogometasima.Za vas je to cudno da su Talijani pobjedili,a za nas ljubitelje nogometa i nije neko iznanedjenje jer znamo tko su Talijani i tko so Norvezani.Takodjer mi je poznato da Talijani uvijek pocinju cesto slabo otvaraju natjecanje bilo to kvalifikacije ili kakvo prvenstvo,ali da se poslije stabiliziraju i pobjedjuju.Da pratis Hrvoje malo bolje samo nogomet to bi ti bilo jasno,ali ti se vise bavis onim nebitnim i negativnim stvarima u nogometu.Ne valja ti to.

KA
kajinx
13:10 15.10.2015.

Ovaj Talijan Hrvatsku je odveo... Gramatika! Sav se naježim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije