Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NESTVARNO
Povratak na članak

Ovaj podatak potvrđuje kakvu nogometnu velesilu je stvorio Zlatko Dalić

Kad se pogledaju sve te nacije koje u ovoj godini morale izboriti najveće nogometno, ali i sportsko, natjecanje na svijetu, vatreni su imali najmanji "bazen" iz kojeg bi stvorili takvu nacionalnu momčad.

Komentari 19

Avatar turskicobane
turskicobane
18:48 17.11.2021.

Hrvatska je zastala uzela zrak! Novi klinci će donijet nevjerovatne rezultate i radosti ....

VL
Avatar R & I
R & I
18:28 17.11.2021.

Budimo iskreni, imamo fenomenalne nogometaše koji igraju u renomiranim europskim klubovima, ali mala zemlja kao Hrvatska očekuje da smo uvijek najbolji na svijetu. Ulaganja u infrastrukturu stadiona, kampova i pratećih sadržaja su na nuli nažalost, i svaki uspjeh hrvatskih reprezentativaca u svim sportovima je više od medalje

VL
Avatar Slovenački Idol i Vođa
Slovenački Idol i Vođa
22:18 17.11.2021.

smiješno...očajno smo odigrali masu utakmica pod dalićem, a ruse smo dobili slučajnim autogolom

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
19:00 17.11.2021.

Respect!

VL
CK
CKI
20:18 17.11.2021.

Bilo je tu i nepotrebnih lutanja. Jedno od njih je i forsiranje igranja na neprirodnim pozicijama!? Radi toga smo izgubili na rejtingu, što bi nas na ovom svjetskom prvenstvu moglo itekako koštati.

VL
KA
kajinx
21:47 17.11.2021.

Kao nagradu HRT je odučila da ne prenosi utakmice Vatrenih.

VL
KL
Klavocin
20:59 17.11.2021.

O čem se tu govori iz prve jakosne grupe pali smo u treću, on je za to kriv, nije on stvorio ni jednog Igrač a nego klubovi, osim onih koje forsira iz hajduka

VL
DU
Deleted user
17:21 18.11.2021.

IZGLEDA ima nekoga koga pistonira , moze se i bez njega , Modric iz igre moze da vodi tu ekipu sto puta bolje , Dalic je velika prepreka sa svojim glupim experimenta , kao napr, kao s Rebicom, te Lovrten i vida umjesto Caleta Cara i Gvardiola , te ne stavi birljantnog Majera a stavi grijaca tribina Vlasica , treba Dalic otici i sve ce krenuti bolje . Mogli smo ispasti da nije bilo slucajnog gola protiv Rusa , Ona Ekipa protiv Malte je jedino,p stp ke Dalic ubo po nagovoru . Tih jedanest su nasa buducnost i dali bi Rusima tri komada u prvom poluvremenu da glupi dali nije opet poceso sa svojim experimentima

VL
RE
RedTree
00:42 18.11.2021.

Ključno je da smo zadržali ključni trojac(Modrića, Brozovića i Perišića) i imali nejaku grupu, dozu sreće i Ivušića u Bratislavi, koji nas je tamo spasio. A kakve su bile te tri godine dovoljno svjedoči da se borimo da ne upadanemo u treći pot. Previše eksperimenata ala romb, igrači na krivim pozicijama, forsiranje Kramarića, koji nije ni pravi centarfor ni krilni napadač, pa smo igrali bez pravog centarfora i mučili se u napadu, prerani povratak Sose, guranje Gvardiole na Euru pored dva lijeva beka. Nek se ostavi eksperimenata što mu čak i dio medija nameće, lijepo 4-3-3(ako igra Kovačić) s pravim centarforom (makar Petković ili Budimir) i igračima na svojim prirodnim pozicijama.

VL
NO
nogogaz
22:29 17.11.2021.

Iz naseg bazencica dobili smo najbolje nogometase na svijetu!!!

VL
NO
nogogaz
18:37 17.11.2021.

Svrbija ima veći bazen!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.