Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNO U VELIKANU

Sprema se veliki Lukin transfer: Ovaj čovjek ključ je cijelog posla!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.10.2018.
u 12:39

Pojedini mediji čak ističu da bi dolazak novog trenera Antonija Contea mogao značiti i siguran odlazak Luke već u siječnju.

Nije Luki Modriću lagano ovih dana u Madridu. Real je u krizi, tek su na devetom mjestu Primere, bliže su zoni ispadanja nego vodećoj Barceloni.

Hrvatski reprezentativac našao se na udaru navijača, ali i španjolskih medija.

Pojedini mediji čak ističu da bi dolazak novog trenera Antonija Contea mogao značiti i siguran odlazak Luke već u siječnju.

Ponuda mu sigurno neće manjkati, a prvi u redu za njega stoji milanski Inter.

Taj talijanski velikan trenutačno radi na dovođenju čovjeka za kojeg su uvjereni da može Modrića nagovoriti na dolazak na Giuseppe Meazzu.

Foto: Reuters/Pixsell

Riječ je sportskom direktoru Juventusa Beppeu Marotti koji bi u sljedećim danima trebao preseliti u Inter, tvrdi Tuttosport.

Marotta je bio jedan od ključnih ljudi u dovođenju Cristiana Ronalda u Juventus, a u Interu se nadaju da će dobre odnose s kraljevskim klubom iskoristiti za dovođenje hrvatskog kapetana.

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića

Komentara 9

BA
balance
14:27 29.10.2018.

Evo jugosferi hrane....crknite😂😂😂

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:43 29.10.2018.

Juventus ili Liverpool jedini logičan Lukin izbor, možda i Man.United ako Mourinho ode!

PR
prajdali100
16:49 29.10.2018.

E moj Luka da si me poslušao otišao bi kao Kralj kad i Zidane i Ronaldo !!! A to je bilo tako logično.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije